3. kolo
25.08.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield se i v deseti lidech ubránil Cardiffu

Bez branek skončilo utkáním mezi Huddesfieldem a Cardiffem. Domácí byli dlouho aktivnější, po vyloučení Hogga se však karty obrátily a nakonec byli rádi, že se neprosadili Bluebirds.

Terriers opět mohl pomoc obránce Jörgensen, který se hned vrátil do základní sestavy. Téměř kompletní proměnu zaznamenala záložní řada, kde zůstal pouze Biling, kolem kterého nově operovali Hogg, Mooy, Diakhaby a Van La Parra. Manažer hostů Neil Warnock nemohl nasadit zraněného Hoiletta, místo kterého dostal šanci Mendez-Laing.

A právě nový muž v sestavě Bluebirds se jako první hnal v páté minutě do šance, ovšem pouze se bolestivě zranil s brankářem Hamerem a oba hráči museli střídat. Za domácí zkoušel v první půli štěstí především Kongolo, ale ani jednou vážněji neohrozil brankáře Etheridge. Huddersfield udával tempo hry, do přestávky se však podobně jako soupeř neprosadil.

Po změně stran se nejdříve osmělil Cardiff, když po centru od Zohoreho hlavičkoval Murphy vedle levé tyče. Na druhé straně našel Kongolo Mouniého, proti jehož pokusu hlavou se musel vytáhnout Etheridge. Po hodině hry ujely nervy Hoggovi, který se v pokutovém území dostal do konfliktu s Arterem a za nesportovní chování jej rozhodčí Oliver odměnil červenou kartou.

Hosté po nabídnutí přesilovky ožili a začali se tlačit dopředu. Bamba se dostal k hlavičce, ale našel jen brankáře Lössla, který se mezi tři tyče dostal po zranění Hamera. V 74. minutě se ke střele dostal stídající Ward, Lössl však jeho přízemní střelu lapil. Za dvě minuty se po rohovém kopu vyšplhal do vzduchu Morrison, ale v slibné šanci nezamířil balón do svatyně Terriers.

Cardiff se nadále snažil využít početní převahu. Osm minut před koncem se po zaváhání domácí obrany dostal k zakončení Murphy, ale nestihl seštelovat mířidla. Podobně dopadli také Arter s Riedem. V závěru ještě mohl na svou stranu zápas urvat Huddersfield, jenže Depoitremu po nepoedeném Bambově odkopu chyběl krok.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Theft90

0:1

Reagovat
frank

0:0

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Noustress

taketo zapasy nepatria do sutaze na urovni PL, obaja zostup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele