25. kolo
02.02.2019 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Cardiff porazil Bournemouth a může směle pomýšlet na záchranu

Fotbalisté Bournemouthu nenavázali na senzační vítězství nad Chelsea a na půdě zachraňujícího se Cardiffu podlehli 2:0. Cherries sice neodehráli špatnou první půli, do kabin však šli s jednobrankovým deficitem, a když se jim hrubě nepodařilo zachytit start druhé půle, byl s jejich ambicemi na bodový zisk definitivní konec.

Kdyby se tak fotbalisté Bournemouthu dokázali zkoncetrovat na úvodní minuty obou poločasů. V prvním dějství zahrál již ve čtvrté minutě naprosto nepochopitelně rukou ve vápně Cook a Cardiffu tak nabídl výhodu pokutového kopu. Tímto dárkem pak Bobby Reid nepohrdl a svůj celek poslal do vedení. Hosté se v dalším průběhu hry zvedli, dominovali dění na hřišti a předváděli i zajímavé kombinace, kterým chybělo jediné - gólové vyústění. Nejprve pálil ze střední vzdálenosti do břevna Surman, o chvíli později se podél brankové čáry prohnal Fraser, jenže ani jeho pobídku spoluhráči ve vyrovnání přetavit nedokázali.

Jak začala půle první, tak odstartovala i ta druhá. Už po nějakých 30 sekundách se obrana hostujícího celku nedostatečně zkoncentrovala na dlouhý míč za obranu, ke kterému se díky nepozornosti zadáků protlačil znovu Bobby Reid a i tentokrát si v gólové příležitosti věděl rady. Hráče Bournemouthu tento nepovedený začátek druhého dějství srazil na kolena a od té doby to byli domácí, kteří měli možnosti k navýšení skóre. Ani Niasse, ani Murphy však nebyli úspěšní, a tak duel dospěl k pohodlnému vítězství Cardiffu v poměru 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele