8. kolo
06.10.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Huddersfield Town 1:1

Plichtou skončilo setkání Burnley s Huddersfieldem. Domácí se sice brzy dostali do vedení, avšak téměř po celý zbytek zápasu se bránili aktivním hostům. Ti se nakonec dočkali alespoň vyrovnání.

Clarets před týdnem uspěli na půdě Cardiffu, přesto se manažer Dyche odhodlal zasáhnout do sestavy, když českého útočníka Vydru nahradil Barnes. Také lodivod Terriers Wagner učinil jednu změnu v základní jedenáctce, do které se na úkor Kongola tentokrát vešel Van La Parra.

Jako první zaměstnali brankáře soupeře domácí, když v šesté minutě musel Lössl likvidovat hlavičku Vokese. Za dalších čtrnáct minut již byl ale útočník Burnley úspěšnější, když si naskočil na centr z pravé strany a přesnou střelou hlavou poslal svůj tým do vedení. Po vedoucí brance se Clarets zatáhli a nechali kombinovat Huddersfield, jenž však během prvního poločasu neprolomil obranu protivníka.

Vyrovnání se hosté na konec dočkali v 66. minutě, kdy si Schindler v pokutovém území naskočil na centr a zamířil do stejných míst jako v první půli Vokes. Burnley toho směrem dopředu za celý zápas mnoho nepředvedlo. Terriers byli o poznání aktivnější, nakonec ale museli vzít zavděk alespoň bod.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

3:1

Reagovat
TerriersSKCZ

Burnley - huddersfield preview z dielne fans Terriers: http://www.huddersfield.sk/club-news/burnley-huddersfield-preview/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele