8. kolo
05.10.2018 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - West Ham United 1:0

Brighton poprvé od 19. srpna zvítězil a připsal si teprve druhou výhru v letošní sezóně. V páteční předehrávce 8. kola svěřenci trenéra Chrise Hughtona porazili West Ham, jenž naopak ukončil svou čtyřzápasovou neporazitelnost. Jediný gól utkání vstřelil v první půli Glenn Murray.

Diváci na Amex Stadium dnes nebyly svědky žádné strhující podívané s mnoha góly či alespoň šancemi, mnoho akcí skončilo těsně před finální fází. The Hammers měli více ze hry, drželi míč a také se snažili častěji zakončovat. Jako třeba hned po několika desítkách minut hry Marko Arnautović, jehož střílený centr vystrašil brankáře Ryana.

Nejdůležitější moment zápasu nicméně přišel ve 24. minutě. Andrij Jarmolenko přišel o míč ve středu pole, balón následně zatáhl po levém křídle agilní Beram Kayal, načež našel na malém vápna zcela volného Glenna Murrayho a zkušený pětatřicetiletý útočník chladnokrevně překonal bezmocného Lukasze Fabianskeho.

Tým Manuela Pellegriniho byl nejblíže vyrovnání po hodině hry. Nejprve zužitkoval centr Felipeho Andersona od rohového praporku Fabian Balbuena, když hlavou těsně minul, a kousek od brankové konstrukce proletěla i o několik momentů později rána samotného Andersona z přímého kopu z nějakých 22 metrů.

Největší příležitost The Seagulls přišla čtvrthodiny před koncem a skórovat mohl opět Glenn Murray, centr Anthonyho Knockaerta však tentokráte nedokázal usměrnit do těch správných prostor a domácí se tak o výsledek museli strachovat až do samého závěru. Vedení každopádně nakonec udrželi a v duelu se svým sousedem v tabulce si připsali důležité tři body.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
kolouch

1:3 a zase posun blíže k TOP 10. COYI ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

No snad se to dneska povede COYI

Reagovat
hawk

West Ham je posílen posledními výsledky (a dodejme, že i zlepšující se hrou) a tak si myslím, že naváže a snad urve důležité tři body, protože již mnohokrát ukázal, že po skvělých výsledcích s top týmy dokáže bouchnout s kýmkoliv. 1:3

Reagovat
duloig

no to bolo za Slavena.Snáď sa to už nebude opakovať

Reagovat
hawk

to je sice pravda, ale ono se toho zase moc nezměnilo a musím dodat, že to nebylo pouze za Slavena. Hlavní problém je v té šílené rotaci hráčů. Každou sezónu se vyhází obrovské peníze za "hvězdy" a do dvou sezón je 95% příchozích pryč. Ta přestupová politika je prostě otřesná.

Reagovat
OnlyWHU

1:2. Odhaduju, že to bude s velmi neoblíbeným soupeřem těžký. Kéž bych se mýlil. Carrolla uznávám, ale za průtahy s prodloužením smlouvy si může (jako vždycky) sám. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za co uznavas Carrolla ? Za prosezeni na marodce drtivou cast svy kariery u nas ve WHU a nebo za neprimerene velkej plat, kterej by nam zaplatil dva jiny zdravy hrace ?

Az bude zase zdravej na dva tydny tak ho v Lednu prodat, jinak pujde po sezona zadara pryc, protoze nikdo u nas snad neni tak blahovej aby mu nabidl novou smlouvu.

Carroll musi zmizet, at si sedi na marodce treba v Cine, ale at uz je pryc. Od ty doby co k nam z Liverpoolu prestoupil tak zmeskal 144 zapasu.

S dnesnim zapasem to uz bude 145 !

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.transfermarkt.co.uk/andy-carroll/verletzungen/spieler/48066

Tady si to muzes zkontrolovat, jeho historie zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
hawk

Přesně tak, Caroll je sice dobrý útočník, ale hráč, který je každou sezónu dvakrát až třikrát zraněný, a vždy když už se rozjede, tak se zase zraní je za tu cenu dost velký luxus.

Reagovat
OnlyWHU

Jsi mimo. Neznáš historii WHU i přínos Carrolla. Tohle kdybys řekl někomu na stanici Upton Park, tak tě nesou nohama napřed.

Reagovat
hawk

jak říkáš, vůbec neznám historii klubu, jen jsem zažil dva sestupy a návraty apod., ale hráč, kterej neodehraje za pět let ani jednou půl sezóny (ber s nadsázkou) se opravdu nevyplatí - mám ho rád, ale nemůžeš stavět tým na hráči, který není stále k dispozici a nepřežil "bez úhony" ani jednu sezónu. U něj je to prostě koloběh - zraní se, vrátí se, když to stihne tak se dá do formy a opět se zraní. Zajímal by mě žebříček top zranění, hůř na tom budou jen hráči Arsenalu

Reagovat
hawk

On je spíš takovej druhej West Hamskej Dean Ashon. Když je na hřišti, tak týmu hodně pomůže, bohužel na něm většinou vůbec není.

Reagovat
OnlyWHU

Zde bych si dovolil souhlasit.

Reagovat
hawk

samozřejmě jsem myslel Ashton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
duloig

0:2 a jedéééééééééééém C O Y I !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas blbec kuva.Tolik sanci a nic tam nespadne.Ve vsem jsme byli lepsi .Jedna zbytecna ztrata mice a zapas v prdeli sakra.Zase ten Murray .. Ale hra je dobra,letos v Top 10 budeme.COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Obavy se naplnily. Příšernej fotbal domácích a naše střelecká indispozice. Škoda bodů. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele