28. kolo
24.02.2018 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Everton FC 1:0

Sršni z Watfordu udolali Karamelky a ztrácejí na Everton již pouze jeden bod. Toffees nezvládli další venkovní zápas a nepovedlo se jim dostat na sedmou pozici před Burnley.

Jako první ohrozil domácího brankáře Karnezise útočník Niasse. Řecký brankář musel vyrazit Senegalcovu střelu z úhlu. Za čtyři minuty měl Karnezis opět práci, slabou střelu Sigurdssona však bez problémů lapil. To byly také pohříchu nejnebezpečnější akce prvního poločasu na Vicarage Road. Jinak se zápas odehrával především ve středu hřiště daleko od území, ve kterých operovali Karnezis a Pickford.

Druhý poločas začali nebezpečněji opět Toffees. Keane se vyšrouboval do vzduchu pro hlavičku, která letěla těsně vedle a nedosáhl na ni ani dobíhající Davies. Watford se k ohrožení Pickforda dostal poprvé v 55. minutě, ale Deeneyho hlavička ze záklonu neměla gólové parametry. V 79. minutě vyrobil velkou hrubku Pickford, který napálil napadajícího Deeneyho. K míči se dostal Kiko Femenía, proti jeho křižné střele zasáhl brankář Evertonu.

Ještě v téže minutě se však Hornets radovali z úvodní branky. Femenía přenechal míč Okakovy, který ve vápně našel Deeneyho a ten ranou z otočky překonal Pickforda. Pojistku na vítězství mohl v 87. minutě přidat Okaka, tentokrát byl však úspěšnější Pickford. V poslední minutě nastavení měl Everton příležitost rohového kopu, po kterém hlavičkoval brankář Pickford, ale ze závaru v pokutovém území branka nepadla.

Díky jedinému gólu Deeneyho se tedy raduje Watford, naopak svěřenci Sama Allardycea se budou zpět na severozápad vracet velmi smutní.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele