33. kolo
07.04.2018 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Burnley FC 1:2

Burnley si připsalo další vítězství, přestože na Vicarage Road prohrávalo po trefě Pereyry 0:1. Dvacet minut před koncem se podařilo hráčům The Clarets vstřelit dvě slepené branky a Watford už odpovědět nedokázal. Mezi střelce hostí se zapsali Vokes a Cork.

Svěřenci manažera Seana Dycha měli parádní vstup do utkání a Watford zaskočili už po sto dvaceti sekundách. Chris Wood totiž překonal řeckého brankáře Karnezise, ovšem domácí spasil odmávaný ofsajd. Také Watford měl v úvodu zápasu zajímavou příležitost, po Janmaatově centru hlavičkoval Deeney a jen těsně minul hostující svatyni. To Pereyra o několik minut později pálil přesněji a zakročit musel Pope. Pereyra byl v prvním poločase v zakončení hodně pilný, ve 34. minutě znovu prověřil Popa, ale ani tentokrát se skóre neměnilo.

První poločas na Vicarage Road nabídl víceméně vyrovnanou partii. Na branky si museli diváci počkat až do druhého poločasu. Přesně po hodině hry předvedli Hornets parádní akci, kolmici Janmaata vyšperkoval Hughes přihrávkou na úplně volného Pereyru, který prostřelil Popa a zajistil domácím jednobrankové vedení.

Svěřenci Javiho Garcii ho ale neudrželi. O deset minut později nešťastně zasáhl hlavou Mariappa, takže se balón dostal za domácí defenzívu, kde číhal Sam Vokes. Velšský útočník byl přitom na hrací ploše jen pár sekund. Nažhavené Burnley vzápětí přidalo druhou trefu, Watford neubránil rohový kop a Jack Cork zblízka dopravil balón za brankovou čáru. Brankář Karnezis sice zasáhl, nicméně balón brankovou čáru překročil.

Rázem bylo všechno jinak a útočit museli domácí. Druhá inkasovaná branka s nimi hodně zamávala a dvě minuty před koncem mohlo být definitivně hotovo. Woodovu střelu však Karnezis vyrazil a ještě udržel naděje domácích. Ty ale postupně zhasínaly, až po vypršení pětiminutového nastavení vyhasly úplně. Burnley zvítězilo na půdě Watfordu 2:1 a nadále se drží v první polovině tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele