32. kolo
31.03.2018 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Watford FC - AFC Bournemouth 2:2

Atraktivní duel byl k vidění na Vicarage Road, kde domácí Watford dvakrát vedl, hostům se ovšem pokaždé podařilo najít odpověď - přičemž vyrovnávací gól Jermaina Defoa přišel až v nastaveném čase druhého poločasu.

První velkou příležitost měl na hlavě hostující Aké, z malého vápna však trestuhodně orazítkoval pouze břevno. Skóre se naopak měnila na druhé straně - po rohovém kopu zůstal na hranici pokutového území volný Femenia, který se do míče opřel z voleje a jeho zakončení si díky teči jednoho z bránícího hráčů našlo cestu do sítě. Po další nebezpečné akci hostí se do zakončení dostal Stanislas, jeho ránu brankář domácích vyrazil, jenže při snaze uklidit jej do bezpečí zahrál Holebas rukou a byla nařízena penalta. K té se postavil King s přehledem srovnal skóre.

Vedení však Watfordu krátce po startu druhého poločasu vrátil Pereyra, který se se štěstím protlačil do zakončení a opět s pomocí lehké teče skóroval. Z vítězství se však domácí tým radovat nemohl - v nastavení totiž nepokryl jeden z nákopů Bournemouthu, míč propadl až na hranici malého vápna, odkud již Jermain Defoe neměl problém překonat domácího brankáře. Zápas tak dospěl k dělbě bodů po remíze 2:2.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele