4. kolo
10.09.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Newcastle United 0:1

Newcastle United si připisuje první venkovní výhru v sezóně. V neděli večer přehrál domácí Swansea nejtěsnějším možným rozdílem, když o vítězství hostů rozhodl čtvrt hodiny před koncem Lascelles.

Utkání přicházelo k životu pozvolně, v prvních minutách se oba celky pouze oťukávaly, do velkých šancí se ale ani jeden mančaft nedostal. První možnost, která stála opravdu za řeč, přišla po pětadvaceti minutách hry. Po dlouhém pasu se uvnitř pokutového území dostal k zakončení Murphy, ovšem v krkolomné pozici pálil vysoko nad. Po půlhodině hry měl největší šanci první půle na hlavě Joselu, ovšem jeho umístěnou hlavičku dokázal parádním reflexivním zákrokem Fabianski posunout na rohový kop. O minutu později pak ještě Merino vyděsil svým skokem v pokutovém území hráče i fanoušky, hlavní rozhodčí však zcela správně zůstal ledově klidný.

Těsně před pauzou konečně zahrozili i domácí - střelu Ayewa ze střední vzdálenosti však Elliot v klidu zlikvidoval. Po rohovém kopu se následně nejvýše vyšplhal Mawson, ovšem své zakončení do správného prostoru nenasměroval.

V druhém dějství to byli domácí fotbalisté, kteří byli dlouho ti aktivnější - Elliota nejprve vyplašil střelou z úhlu Carroll, o chviličku později měl úvodní gól na kopačce Abraham, který se vyhnul i brankáři hostí, ovšem jeho střelu na brankové čáře zblokoval Lascelles.

A byl to právě stoper hostujícího týmu, který se stal hrdinou duelu. Zatímco na jedné straně brance zabránil, na té druhé ji sám vstřelil - patnáct minut před koncem si naskočil na centr Richieho a hlavičkou vsítil jedinou branku zápasu. V závěru se ještě pokusil odpovědět Narsingh, ovšem s jehou střelou si Elliot poradil - Newcastle tak ve Walesu vyloupil všechny tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
NuFc23

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Devil

2:2

Reagovat
Theft90

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele