11. kolo
04.11.2017 13:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Stoke City - Leicester City 2:2

Předehrávka jedenáctého kola nakonec svého vítěze nenašla, když zápas mezi Stoke a Leicesterem City dospěl k dělbě bodů po remíze 2:2. Hosté sice šli dvakrát do vedení, ale svůj náskok v ani jednom případě nedokázali udržet.

Na první velkou příležitost si diváci museli počkat až do 28. minuty, pak ale Ramadan Sobhi vysunul Choupo-Motinga, který si pohrál s bránícím Maguirem, jenže selhal v zakončení, kdy jen nastřelil Kaspera Schmeichela. Domácí celek za to po dalších pěti minutách stihl pořádný trest - rohový kop Mahreze totiž propadl až k volnému Iborrovi, který míč z hranice malého vápna nekompromisně zatloukl do sítě.

O chvíli později mohl být náskok hostí dokonce dvoubrankový, když po levé straně pláchl Gray a svým centrem našel osamoceného Okazakiho, jehož hlavičku však bravurním zákrokem zneškodnil Butland. Poločas však nakonec lépe zakončili fotbalisté domácího týmu, kterým se podařilo vyrovnat - a předcházela tomu jednoduchá, leč nesmírně efektivní akce. Zouma diagonální přihrávkou našel mezi liniemi volného Choupo-Motinga, který z prvního doteku našel zapomenutého Shaqiriho, který si již v zakončení věděl rady.

Start do druhého dějství však znovu vyšel lépe hostům, kteří šli po hodině hry do vedení. To totiž po pravé straně pronikl Mahrez, v pokutovém území se zvládl uvolnit a prudkou přízemní střelou prostřelil Butlanda, který si tento gól asi bude trochu vyčítat. Pro Hrnčíře to však fatální následky nemělo, od prohry je nakonec zachránil starý známý Peter Crouch. Ten si necelých dvacet minut před koncem naskočil na rohový kop Shaqiriho a prudkou hlavičkou na přední tyč nedal Schmeichelovi ani tu nejmenší šanci zasáhnout. A jelikož zbývající průběh duelu již žádnou vyloženou šanci nepřinesl, odešly oba celky s jedním získaným bodem.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele