4. kolo
09.09.2017 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Southampton FC - Watford FC 0:2

The Saints byli proti The Hornets favoritem zápasu, ale Premier League opět ukázala, že je absolutně nepředvídatelná a přináší velice zajímavé výsledky. Absencemi zmítaný Watford cestoval na jih Anglie skromně, ale nakonec zaslouženě slavil úspěch.

První poločas byl z obou stran opatrný a týmy si dávaly veliký pozor na to, aby se v defenzívní činnosti nedopustily žádné chyby. Důsledkem byl fakt, že jsme nebyli svědky velikého počtu šancí. Skóre zápasu otevřel v 38. minutě hostující Abdoulaye Doucoure, kterého pokus k pravé tyči byl absolutně přesný.

Domácí trenér Mauricio Pellegrino poslal o poločasu na hřiště Dušana Tadiće, protože Svatí museli bezpodmínečně skórovat. The Saints byli po změně stran aktivnější, dařilo se jim Watford dostávat pod tlak, ale nedokázali dat gól.

Právě naopak. V 66. minutě se do střelecké listiny zapsal Daryl Janmaat, který prudce vystřelil z dálky a poslal The Hornets do vedení o dvě branky. Watford hrál v závěru zápasu velice rozumně a domácí neměli téměř žádné šance.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, co se to tady na EF minimálně v Premier league děje? O ostatní ligy se tolik nezajímám. Proč skončila velice oblíbená a v mých očích kvalitní rubrika Premier League v kostce? A hlavně co to mají být za preview, které je tvořeno třemi odstavci a už více než den tam svítí, že týmy Sotonu a Watfordu mají 5 bodů za jednu výhru, remízu a PROHRU!!!! Máte se v kvalitě posouvat dopředu, ne zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktoři pracují pouze do výše svého platu- ostatně já taky. Velmi se taky pohoršil kicker , bild.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele