19. kolo
23.12.2017 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Southampton FC - Huddersfield Town 1:1

Utkání mezi Southamptonem a Huddersfieldem vítěze nepoznalo. Domácí se sice dostali do vedení a měli několik šancí odskočit, jenomže hosty podržel brankář Lössl a vyrovnání nakonec zařídil Laurent Depoitre.

Pro Southampton nemuselo utkání začít vůbec dobře. Dezorientovaný Maja Jošida při snaze odkopnout balón promáchl, ale gólman Forster byl pozorný a hrozící požár rychle uhasil. Domácí fotbalisté byli jinak lepším týmem a Huddersfield přehrávali, přičemž jejich tlak vygradoval ve 24. minutě úspěšným rohovým kopem. Od praporku přiletěl do šestnáctky balón, hlavičkoval Hoedt a Charlie Austin u tyče usměrňoval do sítě. Odpověď Huddersfieldu mohla být blesková, ve vzduchu tentokrát úřadoval Christopher Schindler, jenže hlavou mířil vedle.

Ve 32. minutě zatrnulo snad všem přítomným na St. Marry's Stadium, Charlie Austin dobíhal balón a kopačkou zasáhl hlavou brankáře Lössla, jenž utrpěl krvavé zranění. Lössl byl nakonec v pořádku, a tak se mohlo pokračovat. Austin byl každopádně hodně vidět a další jeho koncovka skončila nad břevnem.

Charlie Austin měl na kopačce druhý gól i ve druhém poločase. V 61. minutě z další vyloženě šance znovu netrefil branku a rázem toho musel litovat. Na druhé straně totiž úspěšně hlavičkoval z malého vápna po centru Smitha Laurent Depoitre a bylo to 1:1.

Čtvrthodinu před koncem se znovu potkali staří známí Lössl s Austinem. Druhý jmenovaný pálil a Lössl zákrokem vyrazil. Southampton mohl v první minutě nastavení utkání rozhodnout, ale Maja Jošida hlavičkoval pouze do tyče. Huddersfield ubránil na St. Marry's Stadium remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele