13. kolo
26.11.2017 14:30 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Southampton FC - Everton FC 4:1

Naprostý zmar Evertonu nezná konce. Karamelky totiž znovu prohrály, když nezvládly duel na půdě Southamptonu, který zvítězil vysoko 4:1. Hosté se tak i nadále krčí jen pár bodů nad sestupovými vodami.

První příležitost si vypracovali fotbalisté Southamptonu, když se k odraženému míči dostal Austin, ovšem svou ranou vysoko přestřelil. Tentýž hráč trefil o pár minut později po centru Tadiče tyč Pickfordovy branky. Dvě varování však hostům nestačila a tak zákonitě přišel trest - to se domácí parádním způsobem vymanili z tlaku, následně poslal Bertrand parádní míč za obranu Evertonu a Tadič si již ve vyložené šanci věděl rady.

Everton se dlouho k ničemu nedostal, ovšem z prvního výraznějšího ohrožení se mu podařilo srovnat stav - Sigurdsson se za pokutovým územím uvolnil a přehodil si míč na svou pravou nohu, načež pak parádní střelou o břevno překonal bezmocného Forstera.

Everton však remízu neudržel dlouho, po přestávce totiž přesný centr Bertranda našel na bližší tyči nabíhajícího Austina, který hlavičkou strhl vedení opět na stranu Southamptonu. O pár minut později se síť za Pickfordem vlnila znovu, přitom šlo vlastně o kopii druhé branky - jen v roli centrujícího hráče se tentokráte ocitl Tadič, autor branky byl pak totožný.

Definitivní podobu výsledku stanovil tři minuty před koncem řádné hrací doby Steven Davies, který se po zpětné přihrávce Warda-Prowse opřel do míče a uklidil jej přesně za tyč hostující svatyně. Southampton tak svého soka po jednoznačném průběhu přehrál vysoko 4:1

Autor: Víťa Srp

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Preview plne chyb

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele