32. kolo
31.03.2018 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - Huddersfield Town 1:0

Newcastlu se jen jednou podařilo překonat tuhou obranu Huddersfieldu, nakonec to však na výhru stačilo. Velký počet šancí zazdil především Gayle, deset minut před koncem se ale nakonec dokázal prosadit Pérez, díky němuž Magpies zvítězily podruhé za sebou. Hosté se naopak zase o něco přiblížili sestupovému pásmu.

V posledním zápase před reprezentační pauzou zdolaly Straky Southampton, a jelikož se od té doby nikdo nezranil, ponechal Rafael Benítez základní jedenáctku beze změny. Huddersfieldu se poslední duel proti Crystal Palace nepovedl a manažer David Wagner změnil sestavu hned na pěti místech. Šanci dostali Smith, Kongolo, Van La Parra, Kachunga a Depoitre.

Ve 14. minutě se domácí Gayle dostal do akrobatického zakončení, které obrana hostů zblokovala. Balón se odrazil k Shelveymu, který jej z dálky nasměroval těsně vedle Lösslovi svatyně. Za dvě minuty měl ještě větší šanci Ritchie, ale zaskočené obránce nahradil německý brankář ve službách Terriers.

Za další čtvrthodinu rozehrál Shelvey rychle přímý kop a z vlastní poloviny vyslal do úniku Gaylea. Ten přehodil Lössla, ale zároveň nezamířil přesně. Další příležitost měl Gayle ve 33. minutě, kdy jej našel Yedlinův centr, avšak i nyní nenasměroval svůj pokus z první mezi tři tyče.

Po prvním poločase museli být domácí frustrovaní z kvanta neproměněných akcí, což se projevilo po přestávce, kdy se dlouho čekalo na velkou šancí. Až v 80. minutě nacentroval střídající Atsu do pokutového území. Lössl míč prodloužil pouze na kopačku Kenedyho, jenž se neukvapil a našel lépe postaveného Péreze, který spustil veselí v St. James’s Parku. Víc zajímavých šancí již diváci neviděli, to však velké části z nich nemuselo vadit.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Beros

Pome, hoši, pome... 3 body!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele