18. kolo
16.12.2017 13:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Leicester City - Crystal Palace 0:3

Leicester domácí utkání s Crystal Palace vůbec nezvládl a připsal si porážku 0:3. Hosté tak alespoň na chvíli opouštějí pásmo sestupu, o jejich přesvědčivé vítězství se postarali Benteke, Zaha a Sako.

Domácí celek do zápasu nevstoupil vůbec dobře, už v sedmé minutě prosvištěl obranou jako nůž máslem hostující Schlupp a jeho přihrávka jen těsně nenašla před brankou dobíhajícího Bentekeho. Takové štěstí však Morgan a spol. již neměli po devatenácti minutách. To si totiž na Townsendův centr naskočil zcela osamocený Benteke a svou první brankou od dubna poslal svůj celek do vedení.

Posléze se přece jenom osmělil i Leicester, aktivní Gray si na levé straně pohrál s obránci a před branku poslal přízemní centr, který Vardy dokázal šikovně tečovat, jenže jeho zakončení postrádalo větší razanci. Crystal Palace ale s postupem času začalo pořádně hrozit z brejků. Nejprve si s obranou pohrál Zaha, ovšem ve finální fázi jej vychytal Schmeichel, o pár minut později jej však našel přesnou přihrávkou Benteke a tentokrát byl ofenzivní hráč hostujícího týmu zcela neomylný.

Na startu druhé části mohl vedení navýšit Benteke, po dalším centru Townsenda mu však hlavička nesedla a z malého vápna domácí svatyni minul. Ve své podstatě definitivní rozuzlení zápasu přinesla pasáž okolo 60. minuty. Nejprve se skórovat podařilo Iborrovi, jenže jeho hlavičce předcházel útočný faul, což sudí Atkinson správně postřehl. O minutu později se ve vápně vznesl do vzduchu Ndidi a předvedl na oko efektní kotoul, který ale hlavní rozhodčí zcela po zásluze ocenil žlutým kartónem za simulování. A protože to pro záložníka Leicesteru bylo již druhé napomenutí, musel domácí tým dohrávat jen o deseti hráčích.

V samém závěru ještě utekl Loftus-Cheek a na vápně balón předložil střídajícímu Sakovi, který se trefil parádně o tyč a upravil tak na konečných 3:0 pro hosty.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hele book , nepřehodil jsi ty 2 čísla za desetinou čárkou- 1,92? Pokud ne, tak se chystá nějaký výmrd .

Reagovat
smazaný uživatel

ty toje komenty jsou hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je nečti.

Reagovat
smazaný uživatel

a už ti ten book odepsal když ho pořád vzýváš

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pořád jsou moje komenty hrozný? Book moc dobře věděl co dělá.Já , přestože jsem ten výmrd cítil,na lupen jsem dal za jedna - není to po prvé, kdy jsem něco jného napsal a poté vsadil. Ještě by mohl v podělí rupnout Everton, a příští sobotu Leicester udělat M.U. .

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele