3. kolo
26.08.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Southampton FC 0:0

Huddersfield po dvou výhrách hostil Southampton a tým Davida Wagnera si chtěl připsat už třetí vítězství v řadě. Nováček proti The Saints odehrál kvalitní utkání, jediným problémem bylo, že diváci na stadionu neviděli ani jedinou brankou.

Wagner stavil v útoku opět na Mouniého, kterému vyšla především první dvě kola. Rozestavení Southamptonu 4-2-3-1 ale dělalo domácím komplikace. Šancí bylo jak šafránu, fanoušci na stadionu příliš fotbalové krásy neviděli.

Ve 20. minutě se do šance dostával Elias Kachunga, ale defenziva The Saints byla připravena, gólman Fraser Forster neměl větší problém. Do konce prvního poločasu mohli skórovat i Tom Ince a Steve Mounié, Svatí ale drželi čisté konto.

Nováček předváděl velice aktivní výkon, který byl podpořen bojovností a tvrdostí. Southampton měl chvílemi značné problémy, ale odolával. V druhé části hry mohl dát Steve Mounié nejen jeden, ale hned dva góly, ovšem dnes mu jednoduše hvězdy nepřály.

V závěru utkání byl mírně odvážnější i Soton, když komplikace Huddersfieldu Town dělal především Nathan Redmond, ale jednalo se víceméně o náznaky gólových šancí a ne vyložené šance. Když hlavní arbitr Attwell odpískal konec, všem bylo jasné, že gól by zřejmě neviděli do rána.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele