15. kolo
02.12.2017 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Everton FC - Huddersfield Town 2:0

Everton poprvé v tomto ročníku zaznamenal dvě ligové výhry za sebou, když po West Hamu na domácí půdě zdolal také Huddersfield Town.

Debut Sama Allardyce na domácí lavičce začal pěkně zhurta a již po pár minutách pálil nebezpečně Martina, hostující brankář však byl připraven. Hosté zahrozili po rohovém kopu, ve velké skrumáži před brankou Pickforda však míč vypadl před domácí obránce, kteří jej následně dopravili do bezpečí. První půle již nic zajímavějšího nepřinesla a do kabin tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Hned na začátku druhé půle ale přišla krásná akce, která vyústila v úvodní branku zápasu. Calvert-Lewin našel parádní zadovkou volného Sigurdssona, který se z hranice vápna prosadil přesnou střelou k vzdálenější tyči.

Dvacet minut před koncem se pak po kolmici Rooneyho před brankáře dostal Calvert-Lewina s přispěním teče vracejícího se obránce upravil na 2:0. A protože se Huddersfield již na žádný další odpor nezmohl, dospělo utkání k pohodlné výhře domácích 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Podívejte se na kurz 7. kola Everton-Burnley. Je to téměř originál kurzu u tohoto zápasu.Book co zkoušíš?

Reagovat
Dufan

3:1

Reagovat
waynemarkrooney

2:0 (Wayne 2x)

Reagovat
waynemarkrooney

2:0 (Wayne 2x)

Reagovat
duloig

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele