12. kolo
18.11.2017 16:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Swansea City 2:0

Burnley vylepšilo svojí pochmurnou vzájemnou bilanci se Swansea, když díky trefám Corka a Barnese zvítězilo 2:0. Swansea naopak podtrhlo svojí bídnou formu a nadále má o čem přemýšlet. Labutě jsou předposlední, hůře už je na tom pouze Crystal Palace.

Swansea si přitom na Burnley věřilo, má totiž lepší vzájemnou bilanci, když s tímto soupeřem prohrálo jen jednou. Jenomže aktuální rozpoložení obou celkům historickým statistikám neodpovídá. Burnley se pohybuje v první polovině tabulky, Swansea na samém konci.

Domácí vstoupili do zápasu lépe a prakticky hosty k ničemu nepouštěli. Na druhou stranu ani Burnley nemělo bůhvíjaké příležitosti. Brankář Fabianski musel ze začátku řešit snad jen decentní hlavičku Tarkowskiho, která však nadělala pořádnou paseku. Bezgólový stav vydržel přesně do 29. minuty, kdy se po centru Bradyho objevil na malém vápně nikým neobsazený Jack Cork a hlavou rozvlnil síť!

Nabuzené Burnley bylo při chutí a ještě do konce prvního poločasu navýšilo své vedení. Hendrick posunul balón na Ashleyho Barnese, jehož rána skončila přesně u tyče.

Swansea nebylo absolutně schopné zareagovat a Burnley v podstatě nemuselo řešit jediný vážnější okamžik před svojí brankou. Bezzubost Labutí byla místy do očí bijící. Domácí ve druhém poločase drželi náskok a před koncem zápasu ještě mohli zvýšit, kdyby se však Trajkowski nenacházel v klíčovém okamžiku v ofsajdovém postavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele