28. kolo
24.02.2018 16:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Southampton FC 1:1

Burnley přišlo až v nastavení o výhru nad Southamptonem. Saints zachránil v první minutě nastavení Gabbiadini. Remíza je však pro hosty bojující o holé přežití málo.

V prvním poločase dominovaly na obou stranách obrany. Nejblíže byl ke vstřelení branky Tadić, jenž napálil balón do tyče. I přes tvrdou hru od obou týmů se rozhodčí Madley neodhodlal udělit žádnému hráči žlutou kartu, což je v podstatě nejzajímavější fakt první pětačtyřicetiminutovky.

V té druhé se čekalo přes dvacet minut na první vážnější ohrožení branky. Když už ale přišlo, bylo hned gólové. Přetažený centr zleva si našel Gudmunsson, jenž ještě neskóroval, ale dorážející Barnes dopravil míč do sítě. Utkání chudé na vyložené příležitosti vidělo ještě jednu branku a to až v samém závěru. Carrillo vrátil balon pod sebe na Gabbiadiniho, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

I když mělo Burnley zápas skvěle rozehrané, nakonec nevyužilo možnosti odskočit svým konkurentům v boji o sedmé místo. Southampton odvrátil další blamáž a zůstává v kontaktu s ostatními týmy, které se chtějí zachránit v Premier League.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele