18. kolo
16.12.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - Burnley FC 0:0

Diváci na Amex Stadium se za devadesát minut branky nedočkali. Domácí Brighton jen remizoval s Burnley 0:0, přestože měl k dispozici pokutový kop a řadu dalších příležitostí. Smolařem utkání byl bezesporu autor neproměněné penalty Glenn Murray. Burnley si v podstatě nic nevypracovalo.

I když utkání skončilo 0:0, nuda to v žádném případě nebyla. Oprostíme-li se od počáteční desetiminutovky, byl k vidění rychlý fotbal a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Po centru Bruna hlavičkoval Glenn Murray a brankář Pope výtečně zasáhl. O chvíli později už byl Pope krátký, ale proti ráně Knockaerta mu pomohla branková konstrukce. Vůbec největší šance prvního poločasu a vlastně i celého utkání přišla ve 35. minutě. Hostující Tarkowski fauloval ve vápně Murrayho a Brighton měl k dispozici pokutový kop. Exekuce se ujal sám postižený Glenn Murray a balón poslal vysoko nad! Větší příležitost už si The Seagulls za zápas nevypracovali.

Brighton každopádně flintu do žita neházel a aktivně začal i druhý poločas. Na pobídku Knockaerta těsně nedosáhl opět smolař Murray a přesně po hodině hry si domácí mohli oddechnout, protože Burnley vstřelilo neplatný gól z ofsajdové pozice. Mimochodem od týmu, který v Premier League atakuje pohárové příčky, to byl hodně nemasný a neslaný výkon.

Bohužel s blížícím se koncem zápasu tempo opadalo a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu, která by ho stála všechny body. Brighton měl celkově více ze hry, ale všechny své šance zahodil. Pro Burnley je remíza 0:0 vzhledem k průběhu utkání zisk, ale pokud své utkání zvládne Liverpool, propadne se v tabulce na šesté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Host neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele