7. kolo
30.09.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - Leicester City 0:0

Ani Bournemouth ani Leicester si před reprezentační pauzou na kýženém klidu nedodaly. Po bezbrankové remíze se oba celky mohou těšit z jediné výhry po sedmi kolech, v obou případech proti Brightonu and Hove Albion. A to je setsakramentsky málo...

Craig Shakespeare se pokusil své Foxes nakopnout nečekaným tahem, když poprvé od měsíce dubna do základní sestavy nenominoval Riyada Mahreze, velký užitek však takový krok neměl. Naopak, po oťukávacích úvodních pasážích to byl Bournemouth, kdo se prezentoval živelnějším výkonem - Defoe ale ve své šanci nepřesvědčil a jindy zase Pugh pohrdl jeho nabídkou. Kinga jednou zklamal vnější nárt.

Ve druhé půli už se svých ojedinělých šancí dočkaly také Lišky, ovšem Okazaki v nejlepší pozici rovněž mylně vsadil na (nepřesnou) koncovku vnějším nártem a v závěru Aké divže neodvracel Mahrezův nízký centr do vlastní sítě. Na opačném konci hřiště se Defoe jen marně hlásil o pokutový kop.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele