7. kolo
01.10.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Middlesbrough FC 1:1

Série čtyř porážek utnuta, ale na Olympijském stadionu v Londýně přesto nebude panovat žádná skvělá nálada. I přes Payetovo věrné napodobení Lionela Messiho West Ham s hosty z Middlesbrough pouze remizoval, když dojížděl především na zoufale neseštelovanou mušku. Devatenáct střel, jen dvě mezi tři tyče...

Situaci Slavenovi Bilićovi už po pěti minutách ztížil obránce Sam Byram, kvůli jehož zadnímu stehennímu svalu musel chorvatský manažer brzy přeskupit řady. A na kohezi domácí formace se to podepsalo, jakákoliv týmová hra a komunikace hráčů WHU automaticky vázla, vše záviselo na Payetovi.

První zajímavý pokus zápasu měl na svědomí hostující Fischer, jenž svou křižnou ránu z 12. minuty nasměroval těsně vedle, teprve po necelých dvaceti minutách se pak o slovo poprvé přihlásil Dimitri Payet, když překonal soupeře v souboji 1 na 1 a následně pálil do skluzujícího Chamberse.

Jak už je napsáno výše, střelecký apetit West Hamu železně nebyl doplňován adekvátní přesností. A občas chybělo i nějaké to štěstí. Mark Noble například na sklonku první půle nebezpečně pálil hned dvakrát, a zatímco poprvé o chlup minul, podruhé už trefil spodní část břevna.

Do druhé půle vstoupili lépe fotbalisté Middlesbrough, za něž také brzy promluvil střelec Stuani. Ten se v 51. minutě vytasil s dominantní hlavičkou a branková technologie vzápětí při Nobleho odkopu poměrně daleko za čárou možná ani nemusela do akce. O branku se zcela očividně jednalo.

West Ham, který jen sotva povzbudilo poločasové střídání Simoneho Zazy, se následně na vyrovnání příliš nenačekal, a obstarat ho symbolicky musel sám aktivní Payet. A jaké sólo to bylo! Francouz na levé straně nejprve "umyl" jednoho soupeře, pak obkroužil další tři nebo čtyři a zakončení si schoval na pravou, tu poslední možnou chvíli, kdy překonal Valdése v protipohybu.

Dimitri Payet se v tu chvíli pochopitelně namlsal a zlobil i nadále. Payet zlobil i nadále, jedno sólo ústilo ve faul přesně na hraně šestnáctky, jindy mu málem vyšla kolmice pro Kouyatého. Záložníkovi spoluhráči však brutálně zklamávali, což platilo především pro Michaila Antonia, jenž pálil vysoko nad i vedle ze dvou slušných pozic.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (19)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
tulen

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
OnlyWHU

Dnes nebo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne na nas nesazim,ale dneska jsem to tam flaknul.Come on you Iron's

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska v utoku.Tore Antonio a Dimi.Na levym beku Ognonna.To jsem na zvedavej

Reagovat
OnlyWHU

Jo, jo, Zaza k smíchu moderátorů (i mně)...

Reagovat
OnlyWHU

Bilič, ven... Hráli jsme proti nejslabšímu týmu PL jako venku proti top týmům. A s Biličem asi pět chlapců včetně zbabělce Noblea. Kladiváři sorry...

Reagovat
OnlyWHU

A vtip nakonec. Moje přítelkyně mi řekla: Lepší než 0:3, ne? Nemám chuť ani na pivo!

Reagovat
vanGomm

West Ham už byl najetej na remízu.Tak tam už spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim.Kdyz ctu rozhovory s Bilicem,tak mele porad takovy alibisticky reci.Asi by to mel vzit nekdo jinej.Herni projev stoji za vyliz prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tede Biličovi věřim a čtu ho rád. Přál bych vám číst Frťalu z JBC, to je teprve něco!!Ten na ligu nemá ani omylem!! Slavej je dobrej coach!!

Reagovat
smazaný uživatel

*Slaven

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi reknete,kde je teda chyba..?Proc hrajem tak hnusnej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dva zápasy byli od nás strašný, to souhlasim. Jak herně tak i výsledkově. Nemít Dimiho, včera zas nemáme ani ten bod. Ale jinak pod Biličem hrajem dobrej fotbal si myslim. Nikdy to nebylo jednoduchý fandit West Hamu, ani nikdy nebude asi Kež by se vrátil po repre pauze Crreswell..bohužel těžko.

Reagovat
OnlyWHU

Já mám Slavena taky rád. Minulou zázračnou sezonu to byla hodně i jeho zásluha. Ale takhle skončil i mnou oblíbený Big Sam a šlo to okamžitě k lepšímu. Na vyhození jsou tak tři hráči, jinak by nebylo s kým hrát. Tým je ve stresu a bezradnej. Je třeba něco dělat, jinak je taky dobrý podivat se do Championship, jak slavný manšafty tam hrajou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele