10. kolo
29.10.2016 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Hull City 1:0

Do utkání Watfordu s Hull City vstoupili lépe domácí, když mohli jít do vedení po povedené ofenzivní akci už po čtyřech minutách hry. Amrabat rozehrál rohový kop z levé strany tak, že míč ve vápně dolétl přesně na hlavu připraveného Younese Kaboula, jenž vyskočil a poslal balon na břevno branky, kterou střežil David Marshall.

Hned o minutu později měl Watford další příležitost na první gól utkání, když Roberto Pereyra před šestnáctkou vyslal na bránu hostí zajímavou točenou střelu, jenž Marshalla pěkně protáhla. Nakonec však gólman Hull City zasahovat nemusel, neboť se projektil letní posily z Juventusu Turín zastavil na břevně.

První příležitost si hráči hostujícího celku vypracovali až ve dvacáté minutě. Ryan Mason, jenž před svým angažmá v Hullu působil v londýnském Tottenhamu prozkoušel střelou po zemi pozornost Heurelha Gomese, avšak strážce watfordské svatyně byl připravený a Masonův pokus si u své pravé tyče bezpečně pohlídal.

Zápas se už chýlil ke konci a k bezbrankovému dělení bodů, když v tom se diváci na stadionu přeci jen gólu dočkali. Osm minut před uplynutím základní hrací doby vyslal centr do šestnáctky Hullu Daryl Janmaat a co čert nechtěl, hostující kapitán Dawson míč tečoval natolik nešťastně, že skončil za zády bezmocného gólmana Hull City.

Domácí Watford se tak po výhře 1:0 raduje ze tří bodů a v tabulce mu nyní patří sedmé místo. Hull naopak po další prohře neopustil sestupové pozice a je až osmnáctý.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Pospovič

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

Spousta hráčů zraněných,jeden blbec má trest na 3 zápasy a ten zbytek asi nemá motivaci hrát...i bod by byl zázrakem.

Marshall-Maguire,Davies,Dawson-Elmohamady,Livermore,Mason,Clucas-Henriksen-Keane,Hernandez.

Reagovat
HullCity

Zas takový zázrak to nebyl,Watford hrál hůř jak my,ale jim alespoň vyšel s naší pomocí alespoň jeden útok.Nám nevycházelo nic,protože Mason a Henriksen nebyli schopni nic vymyslet.Snodgrass hodně chyběl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele