32. kolo
08.04.2017 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Stoke City - Liverpool FC 1:2

Liverpool si nakonec z půdy Stoke odváží zatraceně důležité tři body. Po nevydařené první půli dokázali svěřenci Jürgena Kloppa skóre otočit díky brankám Coutinha a Firmina.

První půle hostujícímu týmu nevyšla, hráči se v systému se třemi obránci víceméně hledali a Stoke bylo tím lepším celkem na hřišti. Střely Arnautoviče ani Shaqiriho si cestu do sítě nenašly, uděřilo tak až těsně po přestávce. To se právě švýcarský reprezentant prohnal okolo Klavana a svůj centr posadil přesně na hlavu Walterse, který Mignoletovi nedal šanci.

Krátce po pauze domácí celek promarnil ohromnou příležitost k navýšení svého vedení. Po rohovém kopu totiž kiksoval Wijnaldum, který hlavičkou míč vrátil před vlastního brankáře, kde číhalo hned pět hráčů v barvách domácího týmu. Ke zděšení svých příznivců však ani jeden z nich Mignoleta překonat nedokázal.

Po hodině hry otěže zápasu definitivně přebrali hostující Reds. Nejprve orazítkoval hlavičkou po rohovém kopu břevno Lovren, dvacet minut před koncem řádné hrací doby se však hosté dočkali vyrovnání. To obrana Stoke dokázala oblouček za svá záda odvrátit jen na úroveň penaltového puntíku, kde se zjevil nikým nehlídaný Coutinho, který přízemní střelou vyrovnal stav.

Hned o dvě minuty později byl dokonán obrat, když Wijnaldum krásným obloučkem vyzval Firmina, který parádní ranou pod břevno nedal brankáři vůbec žádnou šanci. Nebyl by to ale Liverpool, kdyby si nenadělal další zbytečné starosti. O pár minut později mohl po krásném centru Arnautoviče vyrovnat Berahino, ovšem Mignolet se vytasil s famózním zákrokem a udržel svému celku vedení. I díky dvěma jeho zákrokům si tak Liverpool odváží tolik potřebné tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

6:1 historije se bude opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že už se tvá gramatika nebude opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele