15. kolo
11.12.2016 15:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Middlesbrough FC 1:0

Přesně takhle si představujete, aby otevřela svůj střelecký účet v Premier League vaše rekordní posila: 16milionový Sofiane Boufal krásnou ranou z 25 metrů sám pokořil Middlesbrough a posunul tak Southampton do první desítky...

Saints dnes nastoupili už ke svému 24. utkání sezony a Claude Puel podle toho také po náročném vystoupení v Evropské lize rotoval sestavou - v zahajovací jedenáctce udělal rovnou osm změn a výjimečné starty daroval hráčům jako Samu McQueenovi, Cucovi Martinovi či Jayi Rodriguezovi.

Také Sofiane Boufal, který o výhře rozhodl po převzetí přihrávky od Ward-Prowse krátce po změně stran, předtím nastupoval jenom sporadicky a samotným střelcem určitě zůstat nemusel. Třeba jedna Rodriguezova hlavička musela být odvracena až z brankové čáry.

Naproti tomu Middlesbrough mělo vepředu ohromné problémy a se 13 vstřelenými brankami má nejhorší ofenzivní vizitku v lize. Dnes přitom dvojice Rhodes-Fischer dala dohromady všehovšudy tři střelecké pokusy, zatímco se nikdo další nepřidal. Blízko gólu byl akorát dánský křídelník, který v jednu chvíli obkroužil Forstera, aby následně natrefil na vracejícího se Fonteho.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to stejnr dokonce vyhra hostu

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele