22. kolo
22.01.2017 13:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Southampton FC - Leicester City 3:0

Čest přivítat na svém stadionu úřadujícího mistra Anglie dostali v neděli po poledni fotbalisté Southamptonu. Loňský šampion z Leicesteru však v letošní sezoně nepředvádí bůhvíjaké výkony, a tak mu v tabulce patří až patnáctá příčka. To podzimní účastník Evropské ligy Soton také nenavazuje na dobré výsledky ze sezony 2015/16, a tak byl před dnešním zápasem až třináctý.

Do utkání dvou týmů hrající pod svoje možnosti však domácí vstoupili lépe. Už v šesté minutě mohl jít Soton do vedení, když po centru Tadiče si na balon naskočil Nathan Redmond a jen málo chybělo, aby se jeho hlavička zatřepetala v síti.

O dvacet minut později byla už další šance domácího celku gólová. Redmond našel ideálně přihrávkou Ward- Prowse a anglický záložník přesnou střelou na zadní tyč poprvé v zápase překonal Kaspera Schmeichela. Dánský gólman si sice na balon sáhl, ale prvnímu gólu domácích už zabránit nedokázal.

Další důvod k radosti měli příznivci Sotonu ve třicáté deváté minutě. Autor prvního gólu Ward-Prowse rozehrával přímý volný kop, ten stoper hostí Robert Huth odvrátil pouze k Jayi Rodriguezovi a už to bylo 2:0 pro domácí - střela hráče Saints skončila za zády gólmana Leicesteru.

V pětasedmdesáté minutě se domácí radovali z gólu potřetí, ale předčasně - rozhodčí totiž situaci posoudili jeho ofsajdovou a branku neuznali. S třetím úderem tak musel Soton počkat do minuty šestaosmdesáté, kdy za Morganův faul sudí nařídil pokutový kop a s jeho exekucí si bezpečně poradil Dušan Tadič.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele