14. kolo
05.12.2016 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - Hull City 1:0

Po napínavými zápasy nabitém víkendu čekala na oddané fanoušky nejvyšší anglické soutěže ještě pravidelná pondělní dohrávka. O tu se postaraly patnáctý a osmnáctý tým tabulky - toto střetnutí se tak dá bez větších námitek označit jako jeden z důležitých duelů v boji o záchranu mezi anglickou fotbalovou elitou.

První větší příležitost dostat se do vedení měli již na samém úvodu domácí, když mohli vést 1:0 v šesté minutě po střele Álvara Negreda. Španělský útočník ve službách Middlesbrough ovšem nemířil příliš přesně a jeho rána šla vysoko nad branku, kterou střežil Marshall.

Gólman Hull City se ovšem pořádně zapotil už o pět minut později. To ho totiž zajímavým pokusem z dálky prověřil Gaston Ramírez, a pro jeho levotočivou do branky mířící střelu musel strážce hostující svatyně skočit na zem. Dost podobnou práci měl pak brankář hostí ve dvacáté minutě - hráči Middlesbrough totiž pokračovali ve vytváření nebezpečných příležitostí a střela Forshawa byla snad možná ještě větším ohrožením pro branku Hull City než v případě jeho kolegy Ramíreze. I tentokrát však Marshall ukázal, že je na svém místě oprávněně a šanci domácích zlikvidoval.

Aktivním hostitelům se pak podařilo i skórovat, ale branka Forshawa v jedenatřicáté minutě nebyla kvůli správně odmávanému ofsajdu uznána. Na branku si tak příznivci Middlesbrough museli počkat až do šedesáté minuty. To si na centr Fishera do šestnáctky naskočil Gaston Ramírez a parádní hlavičkou překonal Marshalla.

Další góly už utkání nepřineslo a Middlesbrough tak po řadě nevyužitých šancí slaví zasloužené vítězství nad Hullem, který nadále zůstává na sestupových příčkách.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
cepinzcegamy

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele