8. kolo
15.10.2016 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - West Ham United 0:1

Fotbalisté Crystal Palace přivítali v další utkání nejvyšší anglické soutěže na svém hřišti mužstvo West Hamu. A začali aktivně, neboť už v desáté minutě se mohli domácí dostat do vedení po akci, jenž začala u McArthura. Ten našel přihrávkou do vápna Zahu, avšak anglický útočník Adriánovu branku minul.

Dle známého hesla nedáš - dostaneš se o devět minut později dostali do vedení hosté z West Hamu. Celou akci odstartoval Cresswell, jenž si několikrát balon vyměnil s Dimitri Payetem, až z toho byl centr na zadní tyč, který suverénně do Mandandovy brány uklidil Manuel Lanzini a svěřenci Slavena Biliče vedli 1:0.

Ještě do poločasu však mohli hráči Crystal Palace srovnat, když těsně před odchodem do kabin Ogbonna poslal k zemi Bentekeho a sudí jednoznačně ukázal na penaltový puntík. K rozehrání pokutového kopu se postavil sám poškozený a neudělal vůbec dobře - bývalý hráč Liverpoolu Benteke se totiž vůbec netrefil mezi tři tyče a ohromnou šanci na vyrovnání tak nevyužil.

O chvíli později mohl v nastaveném čase Christian Benteke své zaváhání napravit, když hlavičkoval v šestnáctce po centru z pravé strany, avšak jeho gólový pokus pouze skončil na tyčce Adriánovy brány.

V druhém poločase mohl náskok West Hamu zvýšit Payet, ale proti svému kolegovi z francouzské reprezentace Mandandovi tváří v tvář neuspěl. Nakonec tedy v zápase zůstalo u jediné branky z prvního dějství a Kladiváři si tak odvážejí cenné venkovní vítězství.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
OnlyWHU

1:2

Reagovat
JimBob

no, neke... tak konecne prvni vlastovka :)

Reagovat
OnlyWHU

se ví

Reagovat
smazaný uživatel

JJ.Vcera dobrej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Taky velká spokojenost, výkon super Teď by to chtěle další body a mohli by jsme se dostat do pohody... Jinak počítam, že další z řady červendých karet co bude dodatečně zrušená. A ta pentle, co tam pískal. Ukazoval na ruku. Jestli jo, tak se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak sorry!! Po dvou žlutých prej nejde podat odvolání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele