4. kolo
10.09.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Hull City 1:1

Snový týden má za sebou Robert Snodgrass. Pravý křídelník nejprve hattrickem rozhodl o kvalifikační výhře Skotska nad Maltou a v sobotu potom precizním přímým kopem v úplném závěru nastavení srovnával krok svého Hullu s dalším nováčkem z Burnley...

Snodgrassovo představení ovšem nezačínalo teprve v 95. minutě. Už v první půli vyzýval spoluhráče Meylera, jehož křižná rána lízala tyč, později sám pořádně protáhl brankáře Heatona a záhy ještě nechal Daviese hlavičkovat do břevna. Vyrovnávací trefa tak pro Snodgrasse byla spíš zaslouženou odměnou za skvělý, komplexní výkon.

Utkání dvou postoupivších klubů mělo dále ještě jednu výraznou individualitu - nově příchozího záložníka Stevena Defoura, o němž po skončení zápasu manažer Sean Dyche prohlásil, že byl v kontextu Premier League "levný jako brambůrky". Právě belgický středopolař se v 77. minutě zasadil o první gól zápasu, když se přesnou ranou z necelých 30 metrů prosadil po sólu z vlastní poloviny.

Ona Defourova akce stála za jednou z pouhých dvou střel Burnley mezi tři tyče a obecně pročísla podívanou, která se odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami a nenabízela příliš šancí.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pod 2,5

Reagovat
Infernoqt

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HullCity

Náš "oblíbený" soupeř s kterým rádi sestupujeme do 2.ligy...snad se nám podaří konečně proti ním bodovat.Dneska nebude hrát v základní sestavě ani jedna posila,trenér měsíce Phelan prostě věří své sestavě.Mbokani dokonce není ani na lavičce,ale tomu se ani nedivím,nemá formu. 1:1

Jakupovič-Elmohamady,Davies,Livermore,Robertson-Meyler,Huddlestone,Clucas,Snodgrass-Diomande,Hernandez.

Reagovat
HullCity

Už to zase vypadalo,že proti nim prohrajeme jako vždy,i když jsme byli lepší.Meyler tyč,Diomande nepochopitelně nedal ze 2 metrů a Davies břevno,ale naštěstí v 94.minutě se k přímému kopu postavil Snodgrass a zaslouženě vyrovnal!!!Konečně proti těmhle šaškům bereme bod,i když před těmi 3 těžkými zápasy,co nás čekají je to asi málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ je to paráda. Veľmi vám fandím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele