13. kolo
21.11.2015 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - Leicester City 0:3

Jamie Vardy to dokázal. Po více než 12 letech napodobil kousek Ruuda van Nistelrooye, který rovněž na St. James‘ Parku skóroval v desátém po sobě jdoucím ligovém utkání. V Nizozemcově případě šlo o šňůru rozdělenou letní pauzou, zde se jedná o pěkně neporušenou sérii čítající celkem 13 branek...

Pakliže Vardy se ne a ne zastavit, Newcastle se pro změnu ne a ne rozjet. Jeho nedávná dvě čistá konta v řadě budila dojem změny na lepší časy, ale tenhle debakl opět uvrhává fanoušky Magpies do čiré deprese.

Strakám nijak nepomohlo brzké zranění Cheicka Tiotého, jež na druhou stranu vůbec neomlouvá jejich bezzubost - brankář Schmeichel měl pořádně namále jenom jednou, když byla Wijnaldumova hlavička odklízena z čáry. Ne nadarmo se po závěrečném hvizdu na domácí hráče bučelo.

Pro Foxes šlo o veskrze jedinečné utkání, neboť se v něm trefili hned tři různí útočníci. Vše přiléhavě načal Vardy jen krátce poté, co spálil dobrou šanci po výzvě Mahreze. Na sklonku první půle potom anglický reprezentant přeci jen zavěsil po přihrávce Ulloy.

Sám Leonardo Ulloa následně přesně hlavičkoval po centru Mahreze, aby vítězství z lavičky potvrdil Japonec Shinji Okazaki z dorážky Simpsonovy střely.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

2

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
NuFc23

2:1

Reagovat
Beros

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel bude muset Newcastle odvolat Mclarena.

Tým co muže hrát na špici se potácí kvůli trenérovy na chvostu tabulky

Reagovat
Beros

Asi jo... Nejde to prostě!!! Tým je dobrej, prostě to nefunguje!!!!

Reagovat
NuFc23

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na zápas a obrana opět tragická.

Ale ne proto že by to ty hráči neuměli hrát,ale složení je spatný.

Co udělá Mclaren kdyz tým prohrává a potřebuje dorovnat.

Vystřídá útočníka za útočníka,takže nic .

Dummet tragedie a DeJong má hrát v základu podle mého.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele