38. kolo
17.05.2016 21:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

tip 1.

Reagovat
Raul07

ty vole kurz na United nějak vystřelil nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

A pak zase dolu Já je mám na tiketu za 1,8 tak uvidime

Reagovat
m0rientes9

Ja som teraz totálny kkt z toho. Nebol náhodou pred týmto zápasom stav v tabuľke City 66 bodov a United 64 bodov? Veď United hrali o LM, že ak vyhrajú, budú oni 4. Pozeral som to všade aj predtyým, na všetkých stránkach, že ešte 4.team v Anglicku nie je určený a neboli tam City napísaní ako účastník LM play-off zo 4.miesta. A teraz United vyhrali a zrazu sú stále 5.v tabuľke a City sú tak či tak 4. Vysvetlí mi to niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

No, zjavne si kkt Pred týmto kolom bolo City na 4. mieste so ziskom 65 bodov. Remizovali vo Walese (Swansea) a majú 66 bodov takže istota postupu do LM.

Reagovat
m0rientes9

Ja hovorím pred týmto zápasom, nie kolom.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred týmto zápasom malo United 63 bodov, kde si nabral 64 ?

Reagovat
m0rientes9

http://www.evysledky.com/tabulka/OhnzLqf7/faBBhyuM/#table;overall tu som si to pozeral aj včera aj dnes, a podľa tabuľky to bolo o tom, že ak United vyhrajú, predbehnú City o jeden bod. Ja United neznášam, ešte som si hovoril, že špiny si to uhrali ako vyhrali 3:1 teraz, a nakoniec to aj tak neuhrali. Tak som nejaký domotaný z toho. A všade kde je nasadenie do Ligy majstrov pre sezónu 2016-17 bola ešte aj včera aj dnes miestenka pre 4.team z Anglicka prázdna, čiže ešte neurčená.

Reagovat
m0rientes9

Tak to tam asi museli mať zle, inak neviem. Ale potom prečo pred týmto posledným zápasom sezóny ešte nebolo určené 4.miesto a tým pádom účasť v play-off LM v rámci miesteniek a nasadenia, že ktorý team to bude hrať z Anglicka, ak by dnes už o nič nešlo.

Reagovat
pan_Péťa

Šlo o to, že pokud by united vyhráli o 19 gólů (pokud jsem se nepřepočítal) tak by byli na čtvrtém místě. Ačkoli je to sebenepravděpodobnější tak asi bylo nutné počkat na výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde tohle tak nějak sjem chtěl napsat :D Právě teď nebo předtím City mělo náskok snad o bod a pak remizovalo a říkal jsem si, že je to v haji man united vyhraje a city končí na páté pozici a z ničho nic teď jsem na tom stejně bodově. :D

Reagovat
hradec

Všude je to podle vzájemných zápasů... jen v Anglii když se to hodí si to změní

Reagovat
staimy

to už není uplně tak pravda, dost lig změnilo kritéria, např v rusku se první bere v potaz počet výher při shodě bodů ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele