3. kolo
22.08.2015 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Aston Villa 2:1

Druhou výhru v sezóně si na své konto připsalo Crystal Palace. V duelu s Aston Villou padly všechny branky až v závěrečné dvacetiminutovce, přičemž rozhodující gól vsítil v 90. minutě Bakary Sako, nová posila z Wolverhamptonu.

V prvním dějství měli více ze hry Villans, příliš nebezpeční ale nebyli. Do nadějné příležitosti se po přihrávce Westwooda dostal Gabriel Agbonlahor, jenomže jeho nepříliš prudkou střelu bez větších problémů lapil Alex McCarthy. Později se neprosadili ani Jack Grealish a Carlos Sánchez.

Alan Pardew s předvedenou hrou v první půli nemohl být spokojen a proto se rozhodl k poněkud nezvyklému kroku, když o přestávce provedl hned dvojí střídání - Glenna Murrayho a Wilfrieda Zahu nahradili Jordon Mutch a Dwight Gale. A tento tah se mu vyplatil.

Eagles byli po přestávce mnohem aktivnější, svého soupeře přehrávali. Z gólu se nejprve radoval právě nový muž na trávníku Dwight Gale, ovšem jeho gól hlavní rozhodčí Keith Stroud jeho trefu na popud svého asistentu kvůli ofsajdu správně neuznal.

Obraně Aston Villy dělal často problémy rychlonohý Bakary Sako, jeho chvíle však měla přijít až v samém závěru. Ještě předtím otevřel skóre stoper Scott Dann, když si naskočil na centr Jasona Puncheona od rohového praporku a překonal zkoprnělého Brada Guzana.

Ze vstřelené branky se ale domácí příliš dlouho neradovali. Za pět minut střídající Adama Traoré, čerstvá akvizice z Barcelony, pronikl do šestnáctky a jeho zpětnou pobídku před bránu si do vlastní sítě nešťastně srazil blokující Papa Souaré.

Remízu však odmítl Bakary Sako. Reprezentant Mali si v poslední minutě na hranici šestnáctky převzal přihrávku Scotta Danna a perfektní obstřelem na zadní tyč rozhodl o tom, že tři body zůstanou v Selhurst Parku.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele