4. kolo
13.09.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Leicester City 0:1

Kouzlo Britannia Stadium je pryč? Potters se sice posledně neuvěřitelně pochlapili na půdě Manchesteru City, kde do té doby nikdy nevyhráli, nicméně vlastní hřiště naproti tomu jaksi zanedbávají. Dnešní těsná prohra s Leicesterem znamená, že tam letos ve dvou zápasech ještě vůbec nebodovali...

Manažer Foxes Nigel Pearson vsadil na poměrně jednoduchou, avšak maximálně efektivní strategii: v první půli soupeře deptal nízko posazeným blokem, který byl schopný bez větších problémů absorbovat tlak soupeře, a pak po vysvlečení Estebana Cambiassa přeci jen pobídl své mužstvo převzít iniciativu.

V první půli to tím pádem bylo hlavně o prohlubující se frustraci Petera Crouche, jenž v lize neskóroval od měsíce března. Dnes měl dvě solidní možnosti tuto kletbu zlomit, jenže po rohu Mosese hlavičkoval nad břevno a do podobných míst záhy nasměroval také svůj ambiciózní projektil z voleje.

Druhé dějství už bylo v podání Stoke jedním kolektivním trápením. Victor Moses měl sice dvě slušné šance, avšak tehdy jej pokaždé vychytal do akce narychlo povolaný debutant Ben Hamer.

Naopak Leicester z minima vytěžil maximum: po 64 minutách Drinkwater příhrou do levé strany nastartoval Koncheského a Leonardo Ulloa před bránou prokázal nezpochybnitelný instinkt zabijáka. Včas zabrzdil svůj běh vstříc brance a levačkou pohodlně vsítil již svou třetí branku v sezoně.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Andy King není Ír ale Walesan

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 nula jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele