30. kolo
21.03.2015 16:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Stoke City - Crystal Palace 1:2

Nestárne. Glenn Murray se po zranění vrátil do sestavy Crystal Palace s noblesou. Ve svém čtvrtém utkání od půlky února nyní vsítil čtvrtý gól a vítěznou trefu navíc proti Stoke City připravil Zahovi. Eagles tak potvrdili fantastickou venkovní formu - pod Alanem Pardewem vyhráli neuvěřitelný pátý z šesti zápasů na hřištích soupeře.

Crystal Palace se díky dnešnímu úspěchu dostali na odstup 11 bodů od pásma sestupu. Už nyní se tak dá takřka s jistotou říct, že se s Orly budeme v Premier League setkávat i příští sezónu. Začátek utkání jim ale příliš nevyšel. Jen třináct minut po startu rozehrál přímý kop N’Zonzi, Crouch jej chytře pustil mezi nohama a Mame Biram Diouf sám před gólmanem Speronim nezaváhal.

Palace si první střelu na branku připsalo až při gólových oslavách. Diskutabilní penaltu odpískal André Marriner, když Bolasie vletěl nohou napřed do souboje s Begovićem. "Desítku" každopádně proměnil Glenn Murray, jenž měl velký podíl i na vítězné brance těsně před pauzou. Hlavou prodloužil Speroniho výkop a Wilfried Zaha tváří v tvář Begovićovi uspěl.

Svěřenci Alana Pardewa mohli navýšit své vedení krátce po přestávce, volej Scotta Danna se odrazila od tyčky zpět do hřiště. Poté však tíhli k vyrovnání naopak Potters. Speroni nicméně uhájil hubené vedení svého týmu jak proti ráně Irelanda, tak proti teči N’Zonziho.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele