33. kolo
19.04.2015 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - Tottenham Hotspur 1:3

Gary Lineker dnes na Twitteru veřejně gratuloval Harrymu Kaneovi k pokoření hranice 30 gólů v sezoně a měl k tomu ten nejpádnější důvod - právě jemu se to totiž roku 1992 podařilo jako doposud poslednímu hráči Tottenhamu...

Mladý anglický forvard se teď pochopitelně nachází v sedmém nebi a radovat se může i celý Tottenham, jenž se výhrou na půdě odevzdaného Newcastlu zase o chlup přiblížil účasti v evropských pohárech.

Na St. James Parku dnes přitom k naplnění kapacity scházelo celých pět tisíc prázdných sedaček - vzhledem k fanouškovskému protestu Newcastle registroval nejmenší ligovou návštěvu v sezoně a fotbalisté v pruhovaných dresech se v takové atmosféře nijak nepřetrhli.

V první půlhodině potom celkově nebylo čemu přihlížet z obou stran, až dokud Nacer Chadli přízemní ranou ze střední vzdálenosti nevyužil zbytečné couvání soupeřových obránců. Belgický křídelník si takto připsal už 11. trefu v tomto ročníku.

Mezi domácími hráči nejvíce vynikal živelný Ayoze Pérez, který i po dnešku dál pokračuje ve stíhání první branky v tomto kalendářním roce. Španělskému forvardovi nicméně může být alespoň částečnou útěchou, že se po pauze výrazně podílel na vyrovnání - právě po jeho průniku po pravé straně pálil Janmaat a jeho neúspěšnou ránu dorazil do sítě pohotový Colback.

Teprve v tu chvíli konečně domácí publikum propuklo v řádné fandění, jeho optimismus však netrval déle než sedm minut. Tehdy Colback fauloval Eriksena a sám dánský záložník z přímého kopu poslal Spurs zpátky do vedení. Krátce na to hlavičkoval nad bránu skvělý Bentaleb a záhy už přišla Kaneova chvilka. Anglický útočník byl sice nejprve odmítnut Krulem, o chvíli později už ale úřadoval z rychlého brejku.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
NuFc23

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Beros

Je třeba už konečně zabrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Kane, Eriksen 90´

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Xaver

Pokud Chelsea získá titul, což je nyní na 99%, tak Spurs jako poražený finalista půjdou do EL ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele