31. kolo
04.04.2015 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Aston Villa 3:1

Pro Aston Villu se situace znovu stává kritickou. Zatímco fotbalisté Leicesteru a QPR uhráli poměrně nečekané výhry, birminghamští se proti ManUtd se žádnou senzací nevytáhli. Dopředu předvedli absolutní minimum a z Old Trafford takto odvážejí prohru 1:3...

O favoritovi tohoto zápasu nemohlo být pochyb před výkopem stejně jako po pár minutách akce. Wayne Rooney si ostatně říkal o penaltu již po třech minutách, pod tlakem dotírajícího Ciarana Clarka se však dle názoru rozhodčího zhroutil k zemi až příliš snadno. K pokutovému kopu ani červené kartě tím pádem nedošlo a hostující stoper se brzy ukázal být hned dvojitým zachráncem, když krátce po sobě zablokoval nebezpečnou přihrávku Younga i střelu Maty.

Optická převaha Manchesteru United tedy bila do očí, jak nejvíc to šlo, a obecně se zdálo být jen otázkou času, kdy Red Devils přece jen udeří. K protržení stavidel nakonec došlo až těsně před pauzou, když Ander Herrera levačkou suverénně zamířil ke vzdálenější tyči po asistenci Daleyho Blinda, dnes opětovně brousícího levou lajnu jako v Brazílii.

Villa v první půli nepředvedla vůbec nic a spolehnout se mohla tak akorát na stoperské duo Clark-Okore, což vypovídalo opravdu o všem podstatném. Po přestávce to pak nebylo o moc lepší, jakkoliv si Benteke určitě mohl počínat lépe po jednom hezkém průniku Weimanna.

Na opačném konci hřiště pro změnu Lowton v 62. minutě trestuhodně podskočil centr z pravé strany a Fellaini divže nezvyšoval na 2:0. Rooneymu posléze nevyšel ambiciózní pokus vnějším nártem, což si ovšem anglická hvězda plně vynahradila zhruba deset minut před koncem, když úsporným způsobem jakž takž zkrotila těžký balon a pak jej stále ještě ze složité pozice uklidila pod břevno.

Teprve vzápětí se Aston Ville povedlo zničehonic odpovědět, při Bentekeho koncovce po dodávce z pravé strany však kráčelo především o hrubici Davida De Gey - a také o situaci, kterou se hostům nepodařilo replikovat. Naopak ještě v nastavení skvělý Herrera zkušeně zakončil hbitý protiútok vedený Matou.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (15)

Přidat komentář
PePiG7

2-0 Rooney,DiMaria

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Rooney Hatrick Di maria

Reagovat
Devil

Povinné 3 body.....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
usarny

4:1 Fellaini 2x, Herrera, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Rooney, Mata, Fella

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
MySch017

Tak Smalling je OUT a vy ho máte v predpokladanej zostave hrať bude Rojo a zrejme aj Di Maria...no Matu by som v momentálnej forme určite neposadil....čiže asi Young na lavičku, posledný zápas bol slabý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele