24. kolo
07.02.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Leicester City - Crystal Palace 0:1

Čtyři zápasy na půdě soupeře - čtyři výhry. Alan Pardew udělal z Crystal Palace venkovního dravce, který pod jeho vedením doposud neztratil ani bod (či postup v FA Cupu). Dnešní zápas v Leicesteru rozhodl záložník Joe Ledley, jenž se hlavičkou trefil v pětapadesáté minutě. Eagles díky tomu zvýšili náskok na sestupové příčky na šest bodů; Leicester naproti tomu zůstává jasně poslední.

Hrdinou zápasu je však místo Ledleyho spíše brankář Julian Speroni, který pochytal pět střel Leicesteru. Crystal Palace naopak kromě gólu neměl jedinou další příležitost.

V prvním dějství se hráči Foxes drželi za hlavu dvakrát během krátkého časového úseku. V šestadvacáté minutě nechal Mahrez po pěkném sólu vyniknout Speroniho; o dvě minutky později pak brankáře Orlů zastoupilo po hlavičce Nugenta břevno.

O přestávce nahradil zraněného stopera Danna na hřišti Brede Hangeland a tento tah se ukázal jako klíčový. Míč letící od rohového praporku totiž do ohně vrátil právě norský dlouhán a Joe Ledley na protější tyči usměrnil balón pod břevno Schwarzerovy branky - 0:1.

Speroni nejvíce zazářil v závěrečné desetiminutovce, kdy hru rozvířil střídající Jamie Vardy. Hbitý křídelník či útočník nejprve ztroskotal na argentinském brankáři po kvalitním pokusu hlavou, aby jej tři minuty před koncem proklínal ještě jednou. Jeho rána zevnitř vápna totiž měla gólové parametry.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

0:1

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza popř. 01

Reagovat
M1ck0

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele