34. kolo
25.04.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Leicester City 0:1

Vzhledem k výsledkům Sunderlandu a Hullu sice nejde o žádné terno či snad výrazný krok za záchranou, nicméně čtvrtá výhra v řadě, dnes navíc nad dalšími sestupovými kandidáty z Burnley - ta Leicester bezesporu zahřeje u srdce. O konečné skóre 1:0 se zasadil Jamie Vardy jenom chvíli poté, co Matt Taylor na druhé straně neproměnil penaltu...

Na Turf Moor to dnes skutečně mohlo vypadat docela jinak - stačilo v podstatě, jen aby Clarets proměnili vše, co jim k nohám padlo. Například Matt Taylor se zkraje divže nedokázal spojit s Duffovým hlavičkovaným sklepnutím po Trippierově rohu.

A právě navrátilec do sestavy, který od měsíce srpna nepřetržitě marodil, nakonec selhal také na penaltovém puntíku, v tom rozhodujícím okamžiku. Tehdy přitom poněkud překvapivě dostal přednost před Ingsem, jenž ani v tomto utkání nedokázal skórovat, ačkoliv k tomu měl ze hry alespoň jednu dobrou příležitost.

K onomu nešťastnému penaltovému incidentu došlo cca po hodině hry a z pohledu Burnley šlo o zvláště osudový okamžik vzhledem k tomu, že Foxes prakticky obratem odpověděli skrze další gól ve formě hrajícího Vardyho.

Tahle trefa z 60. minuty nakonec také určila konečné skóre. Pozorný Kasper Schmeichel totiž později odvrátil pohromu při Huthově "pokusu" o vlastní gól a příští šanci si již vytvořili pouze hosté skrze střídajícího Mattyho Jamese.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Infernoqt

0:1

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Do výkopu přehodnotí bookmakeři kurz Favorit bude Leicester.Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipáči zatím přesný opak toho ,co jsem čekal-UVIDÍME DÁL

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Vitisport chrápe.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
frank

0:2 druhý gól v samém závěru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele