28. kolo
02.03.2014 17:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Tottenham porazil Cardiff jen o gól, rozhodl Soldado

Žádná sláva to nebyla, ale přece dokázal Tottenham povinné tři body urvat. Londýňané snad nemohli hrát snadnější zápas, než doma proti rozloženému Cardiffu. Dokázali však dát jen jediný gól a za něj vděčí ještě k tomu Soldadovi, který už v Premier League pomalu zapomněl, jaké to je dát branku ze hry.

Tottenham byl lepší od první minuty, gólu se však dočkal až v době, kdy se časomíra překláněla ke konci první půlhodiny. Dawsonovu hlavičku Marshall stihl chytit, další hlavička kapitána Spurs skončila těsně vedle.

Trefil se až v osmadvacáté minutě hráč, od něhož by to ze hry čekal jen naprostý snílek. Adebayor pěkně do vápna vyslal Soldada, který se jinak než z penalty trefil teprve podruhé v ligové sezoně a po dlouhých čtyřech a půl měsících.

Spurs ale mohli vedení ztratit záhy, Lloris totiž nedosáhl na centr a Caulker hlavičkoval do břevna. Další šanci Cardiffu už francouzský gólman dokázal zpacifikovat, proti z úhlu střílejícímu Johnovi byl Lloris stoprocentní.

Druhý poločas musel diváka nudit. Desítky minut nebylo k vidění nic víc, než náznaky příležitostí, které končily buď nepovedeným centrem, nebo tím, že se střelec k ráně nakonec neodhodlal. Až čtvrt hodiny před koncem pálil Adebayor z vápna přímo do Marshalla.

Tottenham byl lepším týmem, jenže druhý gól ne a ne přidat, čímž si s osudem značně zahrávali. Cardiff se však zmohl jen na přímák, který Mutch napálil do zdi. Naopak na druhé straně mohl pečetit vítězství střídající Kane, ale tváří v tvář Marshallovi selhal.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele