12. kolo
23.11.2013 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Crystal Palace i v deseti vyhráli v Hullu, rozhodl Bannan

Utkání v Hullu neoplývalo atraktivitou, přesto zajímavé rozhodně bylo. Tedy alespoň od 75 minuty. Tehdy byl za zákrok na Livermora vyloučen Bolasie, jenže paradoxně právě hostující Crystal Palace v deseti dokázali vstřelit vítězný gól. Hrdinou zápasu se stal záložník Barry Bannan.

Úvodní dějství nováčkovského duelu nenabídlo takřka nic, co by stálo za zmínku. Diváci v Hullu neměli příliš důvodů k nadšení, nejzajímavější situace prvního poločasu měli s fotbalovou krásou málo společného. Mírný rozruch způsobil špatný odkop hostujícího gólmana Speroniho, který místo pohodového odpálení poslal míč na vlastní roh.

Právě od praporků vzešlo nejvíce nebezpečných situací, ale fanoušci nebyli za celý poločas svědky jediné oficiální střely na bránu. Jen jednou se Speroni musel chopit práce, tečovaný pokus Boyda nicméně postrádal potřebnou razanci. Domácím fans to nicméně nevadilo a i přesto o nich v hledišti bylo vědět. Pořadatelé s nimi měli plné ruce práce.

Obraz hry se příliš nezlepšil ani v polovině druhé. V dresu Crystal Palace střílel slabě Gayle, za Hull pak nepřesně Huddlestone a Elmohamady. Až necelou čtvrthodinu před koncem nastal v utkání zlom. Bolasie byl vyloučen za tvrdý faul na Livermora a Eagles dohrávali o deseti. Oslabení však překvapivě využili.

Jen tři minuty po incidentu unikl po levé straně Jerome Thomas, který zpětnou přihrávkou našel Barryh Bannana, jenž po zaváhání obrany Hullu rozhodl zápas. Tigers nepomohl ani závěrečný tlak, z nějž Livermore napálil tyč.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

Tady si nesmíme dovolit zaváhat...2:0!

Reagovat
REPLIKATOR

Idioti v tom Hullu. Prohrát s takovým soupeřem doma a ještě když dostali červenou...

Reagovat
HullCity

Idioti jsou tak akorát útočníci...jinak ten tým je slušně poskládaný...pokud prostě v zimě nikoho nepřivedeme tak pá pá PL!

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele