30. kolo
15.03.2014 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Coleman zařídil výhru Evertonu nad Cardiffem až v nastavení

Pořádně se favorizovaný Everton nadřel na vítězství nad nováčkem a předposledním týmem tabulky. Cardiff držel většinu zápasu remízový výsledek, až v nastavení rozhodl o třech bodech pro Toffees obránce Seamus Coleman.

V utkání padly hned tři góly, všechny ale až ve druhém poločase. Ten první se síť nevlnila ani jednou, občas ale byli domácí blízko zásahu. Hned v úvodu pálil Mirallas, jehož střelu vyrazil až Marshall. Belgický střelec zahrozil ještě jednou, ale pro změnu jeho pokus zastavil blokující Cala.

Po půlhodině hry měl gólovou možnost taky Gerard Deulofeu, ale ani on si na brankáře Cardiffu nepřišel. Hosté měli jen jedinou šanci v první půli, když se v pokutovém území uvolnil Fraizer Campbell, ale Howard jeho ránu kryl.

Góly padaly zkrátka až ve druhém dějství. O první se postaral kmenový hráč Barcelony Gerard Deulofeu, který převzal míč na levém křídle od Osmana a nečekanou ranou na přední tyč opařil Marshalla i waleské fanoušky. Cardiff ale vyrovnal už za deset minut, když Whittinghamův centr dolétl až k Juanu Calovi, jenž ke gólu přišel jako slepý k houslím.

Everton ve zbývajícím čase několikrát mohl rozhodnout. Osman pálil těsně vedle, Lukakua zase vychytal Marshall. Definitivní direkt přišel až v nastaveném čase. McGeadyho centr vrátil hlavou pod sebe Barry a Seamus Coleman velmi nepovedenou střelou přeloboval brankáře, čímž ustanovil konečný výsledek 2:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Zaschrona

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele