5. kolo
22.09.2013 14:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Swansea vyhrála na půdě Crystalu Palace pohodlně 2:0

Takhle snadno si to Swansea snad ani nepředstavovala. Na stadionu Crystal Palace vyhrála zcela bez problémů 2:0, přičemž domácí vystřelili na bránu za celý zápas všehovšudy jednou a to ještě doprostřed branky.

Swansea se dokonale vyvedl už start zápasu. Velšanům stačilo pár desítek vteřin a udeřili - akci vedl Shelvey, jehož pas se přes Routledge dostal k Michuovi a Španěl doslova propálil skrz Speroniho míč do sítě. O dvě minuty později měli hosté na noze další branku, jenže Chico trefil po rohovém kopu jen tyč.

Přestože utkání mělo spád, hrálo se ve výborné atmosféře a o náboj rozhodně nebyla nouze, další střely na branku se diváci dočkali až za déle než půl hodiny. Domácí zahráli zajímavý signál z přímého kopu a po Guediorově střele musel Vorm zasahovat. Ještě zajímavěji vyhlížela Rangelova rána z voleje o chvíli později, ale i tehdy byl úspěšnější brankář.

Jenže hned po změně stran udeřily velšské labutě podruhé a postaral se o to Nathan Dyer, který proměnil v branku Vazquezovu přihrávku do vyložené šance. Eagles se nedala upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale zmohla se na pramálo.

Za celý druhý poločas nevystřelili na bránu ani jednou a zahrozili snad jen střídajícím Gaylem, jehož tečovaná střela skončila těsně vedle, a Campaňou, jenž pálil nad. Naopak Swans mohli v závěru ještě zvýšit, kdyby Michua nevychytal pohotový Speroni.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Bony, Michu

Reagovat
klokan.paul

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x1512hx_crystal-palace-vs-swansea-0-2-motd_sport

Swansea jim tam měli šoupnout góla i ve třetí minutě, myslím, že by se domácí sesypali a mohlo bejt zaděláno na pěknej debakl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele