27. kolo
22.02.2014 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

ManUtd veze z Londýna tři body a zůstává těsně za poháry

Navázat na poslední čtyři domácí zápasy bez porážky se tentokráte Baggies nepodařilo, slavný Manchester United byl přece jen pro maličký klub velkým soustem a nakonec si po zásluze odváží potřebné vítězství.

Na Selhurst Parku bylo k vidění hned několik oslavných návratů do základní sestavy. Na jedné straně se po devíti měsících vrátil Glenn Murray, který Crystalu Palace během loňské sezóny pomohl vystřílet postup do Premier League a na opačné straně se mezi vyvolenou jedenáctku Davida Moyese opětovně dostali Marouane Fellaini a dlouho opomíjený Adnan Januzaj.

Jako první se do nebezpečné akce dostali Rudí ďáblové, konkrétně to byl Rooney, jehož centrovaný míč ale dokázal odvrátit Delaney, ovšem pouze k Vidičovi, srbský stoper ale trestuhodně branku nenašel! ManUtd měl obrovskou herní převahu, ale vyložených šancí bylo jako šafránu. Jednu z nich měl na svědomí těsně před poločasem Fellaini, avšak branku neohrozil.

Druhé dějství výrazně ovlivnil nedovolený zákrok Chamakha na Evru, po kterém rozhodčí Oliver nařídil penaltu! Tu si vzal na starost van Persie a chladnokrevně otevřel skóre - 0:1. Jerome potom na pozorného de Geu recept nenašel a prakticky z protiútoku oslovil Evra dobře postaveného Rooneyho, jenž předtím pět ligových zápasů "nebodoval", který pohotovým volejem upravil na 0:2 a definitivně tak zároveň ukončil jakýkoliv reálný odpor londýnského mužstva.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
dreambox61

Doufam ze jim aspon 4 daj !!! To je takova realita dva v prvni puli a dva v druhe, coz si myslim ze je takova realita

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ryzskej

Není o čem - 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
ryzskej

Reagovat
scholes18

jebe ti?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele