11. kolo
09.11.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Utkání Crystalu Palace s Evertonem skončilo bodovou dělbou

Londýnský celek se na osmý pokus konečně dočkal, ovšem ne kýženého vítězství, po kterém sice chvílemi sahal, nakonec si musel proti Karamelkám vystačit s bezbrankovou remízou. Ta však Eagles ze samého chvostu neosvobodila.

Jako ve většině předchozích zápasů působili domácí hodně snaživě, přeci jen už chtěli za každou cenu konečně zvrátit nepřízeň osudu a pokud možno zaknihovat druhý tříbodový zisk. Zpočátku se však museli obávat, neboť z hodně nadějné pozice napřáhl Osman, avšak vymezený prostor o fous nenašel. To se sice po dvaceti minutách povedlo Mirallasovi, ale Speroni byl pro změnu na svém místě a jeho pokus vytěsnil! Následně se pověstná karta docela obrátila.

Po spolupráci s Thomasem hlavičkoval Dikgacoi, ovšem mezi tři tyče se mu zacílit nepovedlo. První jmenovaný to následně zkoušel dalekonosným pokusem, Howard ale prokázal maximální připravenost a jeho dělovku za svá záda nepustil! A do třetice se do Bannanova centru položil Chamakh, ani pokus marockého útočníka se však mezi tři tyče nevešel.

Vůbec největší možnost Eagles přišla krátce po nástupu do druhého poločasu, kdy se po chybně neodpískaném ofsajdu hnal na Howarda všudypřítomný Thomas, bývalý křídelník Albionu však zkoušel zkušeného brankáře přehodit, což se nesetkalo s úspěchem! Tato situace mohla domácí ekipu ještě mrzet, ale závěrečný tlak EFC přinesl pouze hlavičku Jagielky do břevna a Crystal Palace tak po sedmi porážkách konečně dokázal vytěžit alespoň jeden bod.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele