15. kolo
07.12.2013 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Crystal Palace zažívá dokonalý týden, popravil i Cardiff

Crystal Palace se pomalu, ale jistě škrábe nahoru. Nyní si poprvé od svého postupu zpět do Premier League (a tedy i prvně od roku 2004) připsalo dvě vítězství v řadě - a v tabulce už má stejně bodů jako 17. West Ham. Vítězný gól si připsal Cameron Jerome, bývalý hráč Cardiffu a shodou okolností Pulisův známý ze Stoku...

Cardiff na Britannia Stadium odstartoval dobře a Fraizer Campbell vlastně brzy zahodil zlatou příležitost, když osamocen ve vápně hlavou nezužitkoval Cowieho centr. Tohle však byla na delší dobu jediná výhružka Bluebirds; ofenzivní vozba Eagles představovala pro soupeřův obranný val jinačí hrozbu, konstantní hrozbu.

Zejména Jeromeho fyzická síla se osvědčovala. Nejprve ještě sice kmenového hráče Stoku zklamala koncovka, o pár chvil později už ale nejenže odtlačil Turnera s Caulkerem, ale také pohodlně odhlavičkoval do sítě Puncheonův milimetrový centr. V půlce úvodního dějství potom mohl debutující střelec ještě zvýšit, kolmici Dikgacoie už ovšem neprodal.

Také další host v kádru Crystal Palace a velmi aktivní článek dnešní sestavy Jason Puncheon se dnes relativně trápil při střelbě, když si hned dvakrát nachytal míč do středu a pak netrefil vymezený prostor, nicméně to až tak nevadilo.

V 57. minutě Turner sice nebojácně odvrátil Bannanův míč, to však pouze ke kopačkám neomylného Chamakha. Ten si připsal již svůj třetí zásah v ročníku a upokojil tak domácí fanoušky, kteří přitom dříve i poté přihlíželi jedné spálené šanci Jeromeho za druhou.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráčům CP už to asi konečně došlo, že se nebudou chtět po roce vrátit do 2. ligy, tak se uvidí, zdali to není jen takovej výkřik ze sna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele