8. kolo
20.10.2013 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - Tottenham Hotspur 0:2

Tottenham pokračuje v solidních venkovních výkonech, na senzační domácí debakl od West Hamu nehledě. Spurs po reprezentační pauze hnedka přidali do sbírky již třetí čisté konto dovezené z cizího prostředí, tentokrát navíc podepřené dvěma góly a dalším inspirativním výkonem mladíka Townsenda...

Aston Villa odstartovala hodně svižně, nakonec ale na snahu tlačit na Tottenham očekávaně rezignovala a spíš se bránila; to však ve vysoce organizovaném, skoro až nepropustném duchu. Rozevřít domácí obrannou linii se Spurs prvně povedlo snad až v 17. minutě, kdy se trhl Soldado, sklepl míč za sebe a následně Sandro poslal na Guzana jednu propagační.

První gól, který přišel zhruba po půl hodině hry, pak byl tudíž relativně nezaslouženým a způsobem, jakým se ho dosáhlo, dokonce vyloženě krutým. Do sítě totiž propadl nikým netečovaný záludný centr Townsenda z pravé strany. Guzan s tím vesměs nemohl nic dělat.

Aston Villa každopádně musela vystrčit růžky a při změně stylu si nevedla úplně špatně. Bacuna zahrával přímý kop z nadějné pozice (leč hůře, než je jeho zvykem) a po Westwoodově šikovné přihrávce pálil z dobrého postavení nepřesně Weimann. Poslední slovo před přestávkou měl Tottenham, přízemní rána Towsenda přitom v klidu měla gólové parametry, odmítl ji ale skvělý Guzan.

Brad Guzan musel rychle na zem také okamžitě po obrátce, když zajímavě pálil pro změnu Paulinho. Birminghamští hlavně čekali na to, až Lambert vpustí do arény vyhlášeného rváče Bentekeho - ten se dočkal přesně po hodině hry a ihned za tři minuty se mu dostalo solidního centru Bacuny. Belgický forvard napoprvé cíl přehlavičkoval, mimoto ale kompletně změnil herní tvář domácích. Ti rázem favorita regulérně mačkali.

To jim ovšem vydrželo pouze nějakých šest minut, potom Kohouti zničehonic udeřili podruhé. Sigurdsson s Paulinhem ukázkově rozebrali obranný val Villans a Soldado už neměl problém vsítit svou první ligovou branku ze hry. Záhy štěstí opět pokoušel Townsend, Villa se už prakticky k ničemu nedostala.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Reagovat
FUnk

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
monty25

2:1

Reagovat
jn38

dost zajimave kurzy pro sazkare :) 4 na vyhru AV

Reagovat
smazaný uživatel

jj a vystřílí ti to Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý to být může, ale poslední výhra Aston Villy proti Spurs se datuje do roku 2008 Proto ten kurs, bookies nejsou hloupí a vědí jak jsou síly rozložený

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Hector17

Spurs

Reagovat
Hector17

Spurs budou mít po lednu zajímavý kádr Pirlo, Chicarito, Hernanes, Lavezzi, Bartra, Niang, Salah

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Villa dostala stejně jako s ní dostávám od Tottenhamu i já v manažírku. Já těm zmetkům nejsem schopnej dát ani góla natož pak udělat bod či snad tři. Nevíte někdo v jakým rozestavení nastupuje Villa?. To vypadá že hrajou bez křídel a podhrotovýho hraje Weimann???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele