11. kolo
09.11.2013 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Cardiff City 2:0

Dlouho se ve Villa Parku čekalo na branku. Nakonec si vzal čtvrthodiny před koncem míč Leandro Bacuna a nádherným přímákem rozhodl. Za pár minut se k němu přidal i Libor Kozák a výhra Aston Villy nad Cardiffem 2:0 byla na světě.

Domácí vyrukovali na velšský celek s útočným duem Benteke-Kozák a právě český reprezentant byl v úvodu pořádně vidět. Po centru Clarka dobře hlavičkoval, ale i kdyby dal gól, tak by pro ofsajd neplatil. Aston Villa v prvních minutách diktovala tempo. O chvíli později vyzkoušel pozornost brankáře Marshalla El Ahmadi. Marshall jeho pokus kryl, ale bylo to další varování směrem k hostům. Obrana Cardiffu si koledovala i nadále, souboj Benteke-Marshall vyzněl dvakrát lépe pro strážce hostující svatyně. Každopádně Cardiff postupem času hru vyrovnal a Villans se tak snadno do šancí už nedostávali.

Druhý poločas ale opět začali lépe domácí a znovu se uvedl Libor Kozák. Hlavičkou nechal vyniknout Marshalla, který byl ústřední postavou Cardiffu. Hosté po pomalém začátku stejně jako v prvním poločase vyrovnali hru a dlouho to vypadalo, že se body budou dělit.

Nakonec se tak nestalo. Čtvrthodiny před koncem utkání zahrál Leandro Bacuna volný přímý kop precizně a Marshall na míč nedosáhl. Parádní branka znamenala klíčové vedení Villans 1:0. Bluebirds byli v těžké pozici a ještě v těžší se ocitli v 86. minutě. Lowton zpětně přihrával na Kozáka a český útočník překonal Marshalla podruhé - 2:0 pro Aston Villu. Kozákova trefa znamenala definitivní vítězství domácích, Cardiff dvoubrankové manko ve zbývajících minutách dohnat nemohl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele