7. kolo
07.10.2012 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham nezastavila ani Aston Villa

Boasova mašina se začíná rozjíždět. Tentokrát výběr portugalského manažera nedal příliš šancí hostující Aston Ville, aby si dokráčel pro čtvrtou výhru v řadě. Rozhodly dva údery po přestávce; jeden zaznamenal Lennon, aby ukončil svůj 9měsíční půst, podruhé to byl šťastný Caulker se svou premiérovou trefou.

Co se debutů a prvních zkušeností týče, prim hrál také Hugo Lloris. Ten nejenže utnul dlouhotrvající Friedelovu šňůru odehraných zápasů bez přerušení (310), zároveň si také okamžitě připsal čisté konto, takže Villas-Boas bude mít příště složité a do určité míry příjemné dilema při skládání zahajovací jedenáctky. Na druhou stranu je třeba jedním dechem dodat, že jednička francouzské reprezentace příliš práce neměla. Jednou ho do přestávky slušně protáhl Benteke, aby těsně po ní trestuhodně minul.

Tím zároveň předznamenal první úder Spurs, u kterého přirozeně nemohl chybět rozjetý Defoe. Ten si na zadní tyči po rohu zpracoval balon a pak sice střílel vedle, přitom však trefil paty nevědomky skórujícího Caulkera. Teprve pak se na hrací plochu dostal Bent, jenž seděl už podruhé za sebou, ale ani on ani jiný žolík N’Zogbia už s domácími nehnuli. Lennon brzy krásně vmetl svůj projektil do vzdáleného horního růžku, aby se záhy sám nešťastně zranil Bennett o reklamní bloky. Lambert přitom už nemohl střídat, takže byl nějaký závěrečný tlak birminghamských de facto předem vyloučen.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

8:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor se vrací po zranění a bude to znát!3:)Bale,Adebayor2)

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že nepřijde překvapení. doufám v 1, na tiketu mám 10. a tipuju - 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu se vyplati sazet na kurz 1,10? Ja se nebal s Handicapem 0:1 a tentokrat mi to neposrali :-p

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom, že Tottenham neprohraje, jsem nepochyboval ani zdaleka. sám sice kurzy pod 1,3 obecně nedávám, ale tohle jsem si nemohl odpustit - už jenom proto, že Spurs fandím a věřím. nakonec jsem to stejně vsadit nestihl, ale vůbec mi to nevadí - ušetřil jsem si 2 stovky, protože Llodra stejně prohrál match.

Reagovat
prevadec spojitosti

1:0 (75 adebayor) + adebayor missed penalty

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/hirek-politika/totav20mo-c9UFbznyRJDtChv5

Steven Caulker, nejhezčí gól sezony patou , jináč jsem rád, že už Tottenham vyhrávají, AVB je dobrej trenér, akorád Chelsea byla na něj moc velké sousto...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele