12. kolo
17.11.2012 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

QPR ve snaze konečně zvítězit osiřel poté, co podlehl Sotonu

Že by přece jen uzrál čas vsadit si na Marka Hughese jakožto prvního vyhozeného manažera této sezony Premier League? Nabízí se to. Queen’s Park Rangers totiž doma podlehli předposlednímu Southamptonu, který takto urval premiérovou venkovní výhru v tomto ročníku a zanechal Hoops ležet na dně s pětibodovou ztrátou na první bezpečnou pozici. Situace se zdá být kritickou.

QPR už totiž na úvodní výhru sezony čeká zcela samo, i pokud vezmeme v úvahu všechny čtyři anglické ligové soutěže. Navíc také fanouškům podle všeho dochází trpělivost: v průběhu utkání se na tribuně objevil transparent "Harry (Redknappe), přijď a spas nás!". Bezmezně věřící majitel Tony Fernandes v tom tedy podle všeho zůstává sám.

Dnešní "záchranářský" duel lze mimo jiné shrnout také slovy: vyhrál ten odvážnější, sebevědomější. Soton vskutku, i z pozice návštěvníka, na svého soupeře nastoupil beze špetky ostychu, cílevědomě. Lallana okamžitě pálil nad břevno, přičemž Puncheonův sražený centr se divže neodkutálel do sítě. Naopak QPR hrozilo jen velmi letmo, zejména skrze Taarabta, který si také na Gazzanigovi vymodlil vůbec první zákrok utkání.

Úvodní gól diváctvo registrovalo ve 23. minutě, když si Lambert odvážně došel pro dorážku Puncheonovy zablokované střely. Tehdy publikum začínalo pomalu zuřit, aby svého vrcholu docílilo těsně před pauzou, jakmile Césara zaskočila Puncheonova rána z uctivé vzdálenosti. Na Hoops se při odchodu do kabin logicky bučelo, což byl možná ten správný impuls.

Ze šaten se totiž za pomoci čerstvě představeného Mackieho vrátil odhodlanější mančaft, který ihned snížil. Hoilett citlivě ztečoval Taarabtův prudký centr již ve 49. minutě. Jenže jediný gól nebyl dostačujícím a Southampton se rozhodně nehodlal protivníkovi podrobit. Dále útočil prostřednictvím skvělého Puncheona, ale i Yoshidy, netradičně pálícího v akrobatické poloze. Rozhodující trefa nakonec vzešla poněkud příhodně z dílny fotbalisty QPR. Anton Ferdinand si do vlastní brány srazil centr Schneiderlina.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
rickroll

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

QPR je premňa zaujímavým klubom, rozhodne čakám ich prvé vítazstvo a príde to teraz 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Podle statistik je to zápas, kde by se hodil výsledek 0:0 . I přesto bych se přiklonil ke QPR, kteří ukopou výhru 1:0

Reagovat
Houfi

První výhra v sezoně pro Q.P.R tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tesne vedla

Reagovat
rickroll

QPHAHAHAHAHAHAHA

Nechápu,jak jste mohli předpovídat výhru těch money-hunterů v čele s nejambicioznějším manažerem na světě...

Doufám,že ho tam Fernandes ještě chvíli nechá,aby mohl Hughes dokončit svůj ambiciozní plán(Championship).

Reagovat
rickroll

A ještě dodám quote od Mr Ambitiona

(po klikařské záchraně loni):

'We'll never be in this position again'

ano,má pravdu,ted jsou v mnohem horší pozici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele