4. kolo
15.09.2012 13:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kanárci se s WHU rozešli bez branek a nadále čekají na výhru

Přestože poslední výkony Norwiche a West Hamu slibovaly maximálně ofenzivní podívanou, samotné utkání poněkud zůstalo za očekáváním a výsledkem je konečný sumář 0:0. Svěřenci Chrise Hughtona tak stále na svého protivníka ztrácejí čtyři body.

Jako tradičně se na Carrow Road začalo pěkně od podlahy, ani jedna strana se nechtěla zaměřit výhradně na defenzivní práci a o zajímavé momenty před oběma brankami tak nebyla nouze: pěknou individuální akci, kdy se zbavil hned dvou hráčů, ukázal po pěti minutách Andrew Surman, avšak z ideální pozice branku nenašel - Jääskeläinen tak měl štěstí v neštěstí, neboť by na ránu jen velmi těžko reagoval.

Postupem času působili přeci jen mírně aktivnějším dojmem Kladiváří, kteří těžili především z rychlosti a hbitosti Vaz Tého, jenž domácí obranou procházel doslova jako nůž máslem a chvílemi si na trávníku dělal, co se mu zrovna zlíbilo... Ostatně to demonstroval o chvíli později, kdy se z úhlu prodral ke střele, Ruddy jeho pokus vyrazil pouze na hlavu Colea, tomu však překazil na brankové čáře radost Russell Martin a Matt Taylor do třetice branku nenašel. Vzrušení ale bylo zčásti zbytečné, neboť už při hlavičce Colea bylo asistentem rozhodčího ohlášeno ofsajdové postavení Nolana, přesto se ještě chvíli ve hře pokračovalo.

Třicátá minuta opět kormidlo hry přetočila - Norwich se rázem dostal na koně! Dobrou práci odvedl Snodgrass a následně hledal v pokutovém území nabíhajícího Jacksona, před ním však zasáhla poslední instance jménem James Collins! Kanárci se pak na dobrých pět minut usadili v okolí soupeřova vápna a postupně pálili Snodgrass, Holt, Bassong a Surman, skvělý Jääskeläinen si však v kooperaci s obránci poradil na výbornou. Ve 36. minutě mohlo být všechno jinak, Diamé si ale po efektivní individuální akci na domácího brankáře nepřišel. Johnson pak nastřelil ze standardky jen zeď.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po obrátce. Hned ke dvěma střelám zpoza vápna se během krátké chvíle odhodlal Jackson a především druhá v pořadí měla všechny potřebné parametry, ovšem finský brankář ji skvělým reflexem zpod břevna vytáhl! Nečekanou odpověď si nachystal Vaz Té, jehož centr se nečekaně stočil na branku a domácí brankář měl co dělat, aby neposedný balón udržel mimo prostor branky.

Kanárci mohli do třetice zazpívat v šedesáté první minutě, kdy si na volný přímý kop z dílny Snodgrasse naskočil Bassong, ovšem ani jemu se na Jääskeläinena vyzrát nepovedlo a nadále tak pokračovala patová situace. Hru WHU výrazněji oživil příchod nové krve v podobě Jarvise a Maïgy, jež nahradili ve druhé půli takřka neviditelného Taylora, respektive Colea. Bývalá opora Wolves se hned dvakrát protlačila do zakončení, prostor branky však tak jako tak nenašla. Na druhém břehu neuspěl pro změnu Kane.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
JimBob

Aspoň plichta a jsem zvědavej, jestli už se aspoň z lavičky ukáže Collison.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady vyhraje Norwich... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers mají výbornou formu (viz. zápas s Fulhamem), ale Norwich vypadá docela slibně.

Tipuju remízu 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele