29. kolo
09.03.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Norwich pokračuje ve střeleckém trápení, spolu se Sotonem pak i v tom výsledkovém

Tohle už vypadá vskutku vážně. Norwich vyšel střelecky naprázdno i v šestém z posledních osmi ligových zápasů a tentokrát mu k zářezu nedopomohl ani sudí Clattenburg. Ten v závěru utkání nařídil velmi spornou penaltu, se kterou ovšem nenaložil ideálně Grant Holt. Ten sám letos nepřipomíná toho kanonýra z dřívějška; zůstává na pěti gólech.

Bezbranková remíza nakonec tomuto střetnutí sluší. Jednak Soton bere alespoň bod, který si nepochybně zasloužil; jednak jde o příhodnou dokumentaci nevalné atraktivity celého zápasu, který nikterak vzdáleně připomínal podzimní klání na St. Mary’s (1:1). Po něm rovněž nikdo nechrochtal blahem. A tentokrát spíše negativní pocity publika akorát umocnilo studené, vlhké ovzduší, které dokonce sem tam pročísla nějaká ta sněhová přeháňka.

Oba týmy mezitím měly poněkud daleko k prvoligovému standardu, však také ještě před třemi lety pospolu válčili až ve třetí nejvyšší soutěži. Více šancí si každopádně tvořili domácí, kteří zvládali solidně využívat výhodu jednoho "extra" záložníka v poli. První zákrok si Bunn připsal proti Lallanově ráně, s ještě lepším skokem se ale musel vytasit proti Lambertově pokusu.

Teprve tehdy se Norwich probral k životu, aby Snodgrass zahrozil ze své oblíbené disciplíny - přímého kopu - a Turner hlavičkoval jen těsně mimo. Relativně nastartovaní aktéři potom slibovali pohlednější druhý poločas, který nabídl kupříkladu heroický skluz Yoshidy, jenž nepustil do gólovky Holta. Na druhé straně Bunn odmítl Rodrigueze, přičemž Lambert lehkomyslně zahodil dorážku.

Vrchol všeho měl přijít v poslední minutě, když se Shaw s Holtem vrhali po autovém vhazování a sudí Clattenburg posoudil jejich vzájemný souboj jako nerovný. Boruc ale jakoukoliv změnu skóre přeci jen nepřipustil.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele